Следва

"Човек, наречен Ото": Том Ханкс, Рита Уилсън и синът им на премиера

Зеленикав и с едно рамо: бански като на Хелена Кристенсен

Най-добрият начин да победите януарския блус? Посетете тропическа дестинация и попийте малко витамин D, както показва Хелена Кристенсен, която преследва зимното слънце със стил. Супермоделът изпрати предупреждение за плажно бебе в Instagram в ментовозелен бански костюм от култовия лейбъл за бански костюми Hunza G. Искаме такъв! 

Celebrities преди 1 година

Със своето асиметрично деколте и високо изрязан силует, този прелстен цял е едновременно практичен, модерен и секси. Междувременно характерната за марката разтеглива материя осигурява върхов комфорт и гъвкавост, както показва и Хелена на плажа. 

Плуването е на централно място в уелнес рутината на Кристенсен. В началото на декември тя сподели заснежени снимки от гмуркане в замръзнала река, а през октомври даде знак за началото на сезона за плуване в студена вода с видео, на което се потапя в чудни тюркоазени води. Оттук, може би, и фантастичното тяло на модела, разкошната, тонизирана кожа и наистина "за завиждане" тена й. 
Hunza G, 360лв

„Грижа се добре за себе си, ям повече или по-малко здравословно, много активна съм физически и винаги съм сред природата“, каза 54-годишният модел пред британския Vogue. „Никога не се замислям много, когато съм навън, на открито. Тогава съм просто аз." И понеже и концепцията за начин на живот, и самата мисис Кристенсен, и нейния свеж като скреж бански ни харесват много, отнасяме чифта към традционното ни откритие Deal of the Day и си набавяме по един. Съответно и за вас поясняваме откъде.  

 

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.