Следва

Топ 6 причини да си сингъл в началото на пролетта

Ти ни посъветва, а ние ще те наградим с подарък. Неповторимият J'Adore на Dior

Преди време те предизвикахме...

All About Life преди 14 години

Преди време те предизвикахме да ни зареждаш със свежи хрумки, а ние обещахме, че най-активният в това начинание ще получи подарък. И то не какъв да е подарък, а абсолютно съвършеното ухание на Dior, J'Adore.

23 коментара по-късно и около 20 прекрасни нови идеи за теми, които да развием на страниците на Вю София, сред които тези на ralz, anniethediva, Zephyr, aneliya, mayolini, Vani4ka6, Zlatno chudo, JennyG, bubu, gab, DoomKitty, Simi, Holydeika, Zephyr, Jujuu, Tweety85, mariax_2001, абсолютно случаен принцип определи прекрасният аромат за тяло, осигурен от официалния вносител на парфюми Dior - Нотос България, да е специален подарък за anniethediva.

Благодарни сме за уникалния шанс да имаме най-любопитната и социално активна аудитория в страната, и да се допитваме до нея, за да й бъдем максимално полезни. Благодарни сме на всеки един от вас за съветите, които сме събрали в подробен списък, и уверяваме те, работим усилено да попълним твоята лайфстайл ниша.

За модата, за работата, за децата, за мъжете, за жените, за стила на живот, за здравето, за отношенията, за шопинга като изкуство, за изкуството в чистия му вид, за събитията и въобще за всичко цветно в нашия живот, и в частност в нашия град, се оказаха теми с неизчерпаем извор на идеи за разнищването им.

Благодарим и на всеки един от вас за прекрасното ви положително отношение към единственото по рода си издание за мода и лайфстайл в България с уникалните си авторски проекти и материали...

Всичко това е за теб, употреби го с удоволствие.

А на anniethediva ще кажем, ако има възможност, да дойде до редакцията ни на адрес Иван Вазов 42, ет. 2, за да си получи подаръка, а при всякакви въпроси и уточнения да пише на редакциаонния ни е-mail:[email protected]
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.