Следва

Всичко за Met Gala 2023, което знаем досега – от дрескода до къде да гледаме на живо

Beauty Starter: Сидни Суини за "Еуфория", Бриджит Бардо и защо се определя като парфюмен максималист

Звездата от Euphoria започна 2023 г. на високи обороти

 

Celebrities преди 1 година

Предстои ви да видите много повече от Сидни Суини. Когато не е заета да поднася някои от най-запомнящите се телевизионни моменти на поп културата като Каси Хауърд в Euphoria, 25-годишната актриса-хамелеон - която ще направи своя дебют в Marvel с Madame Web следващата година - постоянно ни изненадва с набор от неочаквани модни моменти. Независимо дали излъчва научно-фантастичен футуризъм в сребрист корсет Laquan Smith и подходяща очна линия, или се вписва изцяло в златната ера на Холивуд в Oscar de la Renta и меки къдрици, Суини не се страхува да експериментира на червения килим, което и ни кара да се загледаме по-сериозно в нея. 

Беше само въпрос на време преди екранният талант на Суини, влечението й към модата и неоспоримият статут на „готино момиче" да привлекат вниманието и на една известна парфюмерийна къща. Като лице на новия "My Way Parfum" на Giorgio Armani, тя говори пред ELLE UK за ароматите, които й носят радост и дори я правят обсесивна, и за единствения продукт за грижа за кожата, който не подлежи на обсъждане...

Как дефинираш красотата, включително като част от екипа на Euphoria? 

„Красотата винаги е означавала за мен увереността, която идва отвътре. Euphoria наистина ме научи, че красотата може да означава и да прави много неща. Няма шаблон, по който да се равнявате. Това ме вдъхновява да опитам нови неща и идеи и да се превъплътя в множество различни персонажи". 

Коя е любимата ти визия на Каси? 

„Каси има страшно много готини визии, но любимата ми е, когато всички мислеха, че е на прослушване за Оклахома. Почерпихме много вдъхновение от Бриджит Бардо и ми хареса, че ме гримират с малки фалшиви снопчета върху долните мигли. Хареса ми колко красиво изглежда гримът."

 

В чий козметичен несесер на член от екипа на Euphoria би се заровила надълбоко? 

„Мисля, че Алекса (Деми) би имала бомбастична чанта за гримове." 

Как обичаш да се подготвяш за важните публични появи на червения килим?

„Обичам сътрудничеството, което протича зад кулисите, независимо дали е с дизайнера или моите стилисти, гримьори и фризьори, всички работим заедно, за да създадем визията. Обичам да правя различни драстични превъплъщения. Това е като изграждане на герои, защото си играем с дрехите за забавление. Обикновено правим табло на настроението и изработваме всички тези идеи заедно за това какъв искам да бъда и като кого искам да изглеждам на червения килим. Опитвам се да намеря увереност във всичко, което нося".

Как бихте описали вашето парфюмно настроение?

„Аз съм максималист. Наистина е като броня. В момента, в който сложа „My Way", просто се чувствам уверена и безстрашна във всичко, което правя. Пръскам на китките, врата, косата, глезените, подмишниците си... Искам да съм сигурна, че съм заобиколена от това, което обичам, и се надявам да прегръщам хората с аромата, който обичам".

На какво ти мирише щастието?

„Мирише на добро домашно приготвено ястие или на лагерен огън със семейството и приятелите. Мирише на сладко гушкане с моето куче, Танк".

Най-добрите съвети за красота? 

„Моята гримьорка Мелиса Ернандес е много категорична, че винаги трябва да мия лицето си. Без значение колко сте уморени или къде се намирате, винаги мийте лицето си".

Кой е най-добрият урок за грижа за кожата, който сте научили?

„Винаги слагайте слънцезащитни продукти. Преди имах любов/омраза към слънцезащитния крем. Не ми харесваше как се усеща върху тялото и лицето - полудявах от него. Но всички около мен - включително майка ми и гримьорът ми - продължават да ми повтарят да го използвам, така че най-накрая намерих такъв, който работи за мен. Това е този от EltaMD".

 

Занимаваш се с ММА и си тренирала за Madame Web - как това се отразява на тялото ти?

„Занимавам се с ММА от 12-годишна, така че всъщност не виждам промяна в тялото си, защото винаги съм била дяволски атлетична. (Тренирането) ми помага да разбера по-добре здравето си. Когато отивам да тичам, наистина е добре да изчистя ума си и просто да отделя време, за да се съсредоточа върху тялото си и да бъда силна. Да мога да прегърна по-атлетичната страна на себе си (в Madame Web) беше много забавно, защото трябваше да използвам много инструменти и умения, които вече имах".

More Celebrities