Следва

Грами 2023: рекорд за Бионсе, световно признание за Хари Стайлс, пълният списък на победителите

Grammy 2023: фантастичният Червен килим

Изобилие от много добри модни моменти от вечерта на 65-те награди "Грами" - разногледи сме, вижте перфектното справяне с нелеката задача на Cardi B, Doja Cat и Lizzo, освен останалите - пиршество на безупречната вечерна мода

Celebrities преди 1 година



В късната вечер снощи бяха раздадени 65-те годишни награди "Грами" - безспорно най-голямата вечер в музиката - в Лос Анджелис, в Crypto.com Arena, като бяха излъчени на живо за радост на милионите фенове на попа. Тревър Ноа беше домакин на събитието, което отпразнува изключителни номинации, включително ABBA, Адел, Бионсе, Bad Bunny, Хари Стайлс и др. В допълнение към фантастичните изпълнения на Styles и Bad Bunny, специални гости бяха Missy Elliott, Queen Latifah, Lil Wayne, Busta Rhymes и други, специално поканени в чест на 50-ата годишнина на хип-хопа.

Адел в Louis Vuitton

Преди началото на церемонията някои от най-големите звезди на музикалната сцена се показаха в пълно бойно модно снаряжение на червения килим - обожаваме момента с роклята Gucci с дълбоко V-деколте на Дженифър Лопес, високата мода на Mugler, избрана от Cardi B и безупречната поява на H.E.R. Очарователен, богат на детайли избор, в който почти не наблюдавахме провали. 

Оливия Родриго в Miu Miu 

Вижте надолу кой какво от големите звезди облече на наградите Grammy 2023, със специален акцент, молим, върху Тейлър Суифт, Хари Сталйс и Doja Cat >>> 


Lizzo в Dolce & Gabbana


Тейлър Суифт в Roberto Cavalli


H.E.R в Bach Mai


Ким Петрас, Сам Смит. Вайълет Чачки и Gottmik


Виола Дейвис


Меган Фокс и Machine Gun Kelly


Тревър Ноа


Queen Latifah


Мери Дж. Блайдж


Джак Харлоу


Камила Кабейо в PatBo
 

Фарел Уилиямс


Парис Хилтън


Anitta


Хайди Клум


Хари Стайлс в Egon Lab


Doja Cat във Versace


Карди Б в Gaurav Gupta


Дуей Джонсън и Лорън Хашиян


Offset


Фолаке Оловофойеку


Лурдес Леон


Стийв Лейси


Miguel

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.