Следва

Тароскопът ни за 2023 - общо и знак по знак

Екзотично пътешествие с „България Еър“ до най-желаните дестинации

Заслужената почивка е лесно постижима с удобните трансферни полети на националния превозвач

All About Life преди 9 месеца

Екзотичните дестинации са най-желани през зимата, когато навън е мрачно и студено. Ето защо поради високия интерес, както и с цел подобряване на възможностите за пътуване, националният превозвач „България Еър“, заедно с партньорите си „Condor“ и „Air Mauritius“, предлага на своите пасажери незабравими и вълнуващи пътешествия с удобни трансферни връзки през Франкфурт, Лондон и Париж до най-пленителните и очарователни дестинации.

Франкфурт на Майн, както е пълното му име, е един от най-емблематичните градове на Стария континент, където се намира и едно от най-големите летища в Европа. То осигурява удобна връзка до много от полетите за редица екзотични дестинации. За по-голям комфорт на пътниците на „България Еър“, разписанието на полетите е максимално практично с тръгване в края на работната седмица (петък) и връщане след 10 дни в неделя, което прави планирането на мечтаната ваканция още по-лесно.

Едно от тях е възхитителната Пунта Кана със своите безкрайни плажове и тропическа растителност. Полетът до тази екзотичната дестинация е на цени, започващи от 1 262 EUR в икономична класа и 2 495 EUR в бизнес класа. Може да продължите пътешествието си и до уникалната островна държава Малдивите, където се срещат едни от най-удивителните морски същества. Пътешествието до това райско място е на цени, започващи от 2 384 EUR в икономична класа и 3 495 EUR в бизнес класа.

Приказните Сейшели със своите изумителни гледки, вкусна храна и слънчеви плажове също са една от предпочитаните дестинации за този сезон. Цените на самолетните билети до там започват от 1 419 EUR в икономична класа и 3 424 EUR в бизнес класа. Чрез трансферен полет може да стигнете и до един от най-красивите острови в Карибския регион – Куба на цени, започващи от 1 007 EUR в икономична класа и 2 559 EUR в бизнес класа. Предпочитан от много туристи е и мексиканският курорт Канкун със своите безкрайни бели плажове и тюркоазена вода. Цените на билетите започват от 1 057 EUR в икономична класа и 2 879 EUR в бизнес класа.

Благодарение на трансферните полети през Франкфурт, може да стигнете и до остров Мавриций и Занзибар на цени, започващи от 1 122 EUR в икономична класа и 3 455 EUR в бизнес класа.
Възможност за отпътуване до остров Мавриций има всеки ден с удобни трансферни връзки през Париж и Лондон. Отпътуването е в края на работната седмица, а връщането в събота, с допълнителен ден за почивка преди новата работна седмица. Самолетните билети за това удивително със своите обширни плажове и коралови рифове място започват от 1 180 EUR в икономична класа и 2 984 EUR в бизнес класа.

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата