Следва

Санремо 2023, Måneskin в Gucci за триумфалното завръщане "у дома"

We Love: Кари, Ейдън и целувката им в новата порция снимки от новото „И просто ей така“

Кари Брадшоу преоткрива старата любов. Новите снимки, радост за окото, ни показват, че любимата на цял свят колумнистка от "Сексът и градът" възкресява чувствата си към Ейдън Шоу. Как ще се чака до лятото, не знаем...

 

Celebrities преди 1 година

Виждаме страст. Виждаме любов. И в известна степен неочаквано щастие. Става дума за филм, но всякак си представяме, че тези неща се случват и наяве. Взимаме заразителен пример от актьорите Сара Джесика Паркър и Джон Корбет, които снимат сцена за втория сезон на "И ей просто така", за да влеем още малко любовна надежда във вените в навечерието на Свети Валентин.

За позабравилите припомняме, че Кари и Ейдън излизаха дълго време, преди тя да му изневери с мистър Биг. За последно се видяха във втория филм "Сексът и градът". По време на вечерната си среща тогава Кари и Ейдън споделиха романтична целувка, въпреки че и двамата бяха женени за други хора. В контекста ни идва наум, че, в предната порция кадри от снимките на продължението на And just like that, видяхме Сара Джесика Паркър в булчинска рокля. Свързваме двата епизода в умовете си, докато чакаме премиерата, предвидена за все още неясна дата през лятото на 2023-та (вижте още: Кари Брадшоу пак булка в "И просто ей така"). 

More Celebrities