Следва

Препоръчано от експерти - най-добрите места, които да посетим през 2023 г.

Шеметна Риана в навечерието на Super Bowl и защо е решила да пее там

Риана си почива от музиката от известно време, всъщност от едни доста дълги 7 години, ако не броим „Lift Me Up“, водещият сингъл от блокбъстър продължението на Marvel "Black Panther: Wakanda Forever“. Но, нещата са на ръба да се променят ударно: Рири ще забавлява публиката на полувремето на Супербоул тази година - чест, запазена само за най-големите 

 

Celebrities преди 1 година

34-годишната музикална звезда, която стана майка през май миналата година, приема ангажимента през лятото на 2022-ра. По време на последното си интервю от вчера Риана говори точно за този момент и причините да приеме честта (вижте още: Риана пуска модна колекция за Super Bowl 2023). 

„Когато за първи път ми се обадиха да направя това, си помислих: „Псст, сигурна ли си?“ Бяха минали само три месеца от раждането на сина ми и се чудех дали точно сега е моментът да взимам толкова важни решения. Страхувах се, че може и да съжалявам. Но когато станеш майка, нещо се случва и си мислиш, че можеш да завладееш света, че можеш всичко. Super Bowl е една от най-големите сцени в света. Колкото и обезсърчително да беше да не си на сцената седем години, има нещо вълнуващо в това предизвикателство. И за мен е важно да направя това тази година. Важно е синът ми да види това“, каза Риана.

Звездата е в обичайния си стайлинг - смел, някъде около ръба на кича, но нито за момент отвъд, провокативен, различен от всичко друго. Този път подписан от модна къща Alaïa. Чакаме с нетърпение да я чуем в късния понеделник, 13 февруари, заедно с половината свят (вижте още: Super Bowl 2022 - историческата доминация на рапа и поглед назад в годините - Гага, Бионсе, Принс и другите). 

More Celebrities