Следва

"Най-голямата ми грешка": пълното интервю на Демна след скандалите с Balenciaga

Риана влезе в историята на Super Bowl с дизайнерски маратонки, достъпни за всички

От колекцията Есен/Зима 2022 на MM6 - колаборацията им със Salomon 

All fashion преди 1 година

Триумфалното завръщане на Риана на Super Bowl LVII постави отметка във всяко квадратче в списъците с желания на нейните фенове: тя изпя всичките си хитове (включително "Work", "Umbrella" и "Diamonds"), доведе "изненадващ гост" (известен също като "обявяване на втора бременност") и постави началото на втора вдъхновяваща серия в стила на бъдещите майки. 

И така, видяхме Риана в убийствен червен ансамбъл - комбинация от гащеризон на испанската лукс марка Loewe и две специално ушити якета на френската Alaia, и най-хубавото - червени маратонки от колекцията есен-зима на подбранда на Мезон Маржела Париж - MM6 - и колаборацията им по повода с топ производителя на спортни артикули - Salomon. Чифтът е достъпен в повечето онлайн магазини, които ползваме ежедневно. В този смисъл, дори и да не сме плотежоспособни в момента за нещо като връхните дрехи на звездата - поръчкови Alaïa от Pieter Mullier, чифт ярко червени MM6 Maison Margiela x Salomon направо ни се вижда задължителен. 

Но има нещо повече в избраната от Риана дизайнерска колаборация на обувки, отколкото просто да бъдат страхотни маратонки, които дебютираха на пистата на MM6 Maison Margiela за есента на 2022 г. Тези маратонки имат повдигната подметка и плътно прилепнала горна част - това определено са обувки, които не биха ни подхлъзнали, докато изпълняваме интензивна хореография, като видяната снощи, дело на Парис Гьобел - страхотни танци върху левитираща платформа, докато сте бременна. Със сигурност има шанс тези маратонки да се появят отново в предстоящия уличен стил на Риана за бременни жени: далеч от сцената на Супербоул, те са нещо като поддържащи спортно-ежедневни маратонки, идеални за градските улици, които могат да се ползват и за вечерни изяви, както видяхме, и за планина, с подобен успех. 


MM6 Maison Margiela x Salomon Cross Low, 650 лв

Освен изброените дотук детайли, във визията на Риана забелязахме и други подробности, които може да измисли само тя. В допълнение към персонализираните връхни дрехи, тя показа и пръстен с надрис „Мама“, правен по поръчка и само за нея. Маратонките й обаче засега все още са налични. Ако ги пропуснете, предстои още едно сътрудничество на Salomon, което Риана вероятно би одобрила: на пистата на Sandy Liang за есента на 2023 г. на Седмицата на модата в Ню Йорк, моделите дебютираха с още по-повдигнати и шантави маратонки от предстоящо сътрудничество между двете марки.  

More All fashion