Следва

Обичта на известните: Марк Антъни и бременната Надя

Пинк: "Страхувах се от майчинството, но това е най-доброто, което съм направила в живота си"

Пинк пред People 

 

Celebrities преди 1 година

43-годишната певица говори пред списанието за новия си, девети поред албум Trustfall и за много други, твърде лични неща, които бе удоволствие да прочетем. Изключителният й страх от майчинството, породен от несигурността, че ще се справи, напомня много на чувството на всяка от нас, преминала през същото.  

„Когато забременях, започнах да чувам: „Кариерата ти ще приключи. Няма да можеш да ходиш на турнета. Считай това за край", разказва певицата. 

Само че Пинк, с рождено име Алиша Бет Мур, успя да докаже на всички, че подобни постановки са най-малкото несъстоятелни, освен погрешни. Защото, когато искаш, можеш. Тя продължава да гради кариерата си, като същевременно се оказа страхотна майка на вече 11-годишната Уилоу и 6-годишния Джеймисън.

„Откровено казано, не бях сигурна, че ще имам семейство. Мислех така, защото се страхувах, че ще бъда ужасна майка. Но, Боже мой, да бъда майка е най-невероятното нещо, което съм правила. Шокиращо е колко отговорна съм станала”, споделя звездата. 

"Искам да бъда най-добрата във всичко и все си мисля, че не съм достатъчно добра. Но всъщност е невъзможно да си перфектен, а няма и нужда. Обожавам да съм майка, обичам музиката и съм щастлива, че мога да правя всички тези неща заедно. Отчитам факта, че съм благословена всеки ден“, добави тя.

Пак по повод премиерата на новия албум, Пинк е на корицата и на Women's Health. Приятно е да видиш щастието, което извира от тази жена, мъничка (163 см.), усмихната, смела, много фит и обкръжена от любов. Припомняме факта, че Пинк има прекрасен брак с Кари Харт, състезател по мотокрос, който датира от 2006-та. Двамата са изключително близки, той я подкрепя във всичко, което прави, тя пък му отвръща с дълги паузи между албумите и турнетата си, за да са заедно и на спокойствие по-дълго. Най-долу са двамата с двете им чудни деца. Пример за споделен късмет.   

More Celebrities