Следва

Драмата в развитие: Принц Хари и Меган Маркъл "помолени" да напуснат дома си във Великобритания

Неуморна: Мадона вече е с 29-годишен боксьор

Всеки ден без гадже е загубен ден. Мадона е отличник в поддържането на тази теза - дни след раздялата с мистър Дарнел, тя вече излиза с 29-годишния боксьор Джош Попър

Celebrities преди 1 година

Съобщението е на Daily Mail, като колегите се позовават на източник, според думите на когото хубавецът Попър тренира едно от децата на певицата. Както потвърждават приятели на Мадона пред репортерите, връзката им не може да се отнесе само в графата "по бизнес".

По-наблюдателните забелязаха в контекста на случващото се, че Мадона публикува обща снимка с Попър в Instagram, но малко по-късно я изтри. Попър също публикува съвместен кадър в своя Instagram (такъв шанс не се пропуска в епохата, в която живеем).

По-рано стана известно, че Мадона се е разделила с 23-годишния Андрю Дарнел. Както писахме, причината се крие в "криза на доверието".

В миналото Попър е бил футболист, като на няколко пъти се опитва да влезе в Националната футболна лига, но без успех. Попър отказва към момента да коментира връзката със звездата, въпреки настояванията на журналисти.

Мадона определено не предпочита излишни паузи на любовно-емоционалния фронт. Припомняме, че сравнително скоро певицата приключи няколкогодишната си връзка с танцьора Ахламалик Уилямс, едва 36 години по-млад от нея. След като се раздели с него в началото на миналата година, тя се спря на Андрю Дарнел, който подобри рекорда, т.к. е с 41 години по-млад от мадам. За раздялата на певицата с Дарнел стана известно в края на миналата седмица. Пет-шест дни и новият мачо е на линия. Евала, бихме казали, на нас ни отнема доста повече време да се спрем на някой готин. Следим новата тръпка на голямата Мадона с интерес.  

More Celebrities