Следва

Разбиваща Дженифър Кулидж в тематичния режисьорски брой на W Magazine

Лукс ли е да го опишеш – новата къща на Бенифър

От Бел Еър в Пасифик Палисейдс – любовното гнездо за 34.5 милиона долара

All About Life преди 1 година

След месеци търсене Бенифър най-после намират къщата на мечтите си и са готови за промяна: придобиването на невероятен имот в Пасифик Палисейдс - шикозен морски курорт на западния бряг, разположен между Брентууд, Малибу, Топанга и Санта Моника. Едно бижу за 34.5 милиона долара, което прогонва облаците и връща спокойствието на двойката след широкообсъжданото им сдърпване на наградите Грами.

Новината, обявена от TMZ, идва няколко дни след публикуването на романтичен пост за Св. Валентин, на който поп звездата и актьорът демонстрират еднакви татуировки: инициалите им в символа за безкрайност - недвусмислено обещание за вечна любов, която се затвърждава и от скорошната покупка на великолепното имение. Продажбата все още не е финализирана, но изглежда Джен и Бен са решени да съберат багажа и да напуснат Бел Еър.


Страхотна Дженифър Лопес на Grammy 2023 - дълбоко деколте на елегантната рокля и Бен Афлек в близост


Новата придобивка на два етажа е изцяло в стила на източното крайбрежие. Алея с павирана пътечка води до входа, заобиколена от райграс и голям басейн. А вътре щастливите собственици могат да се ширят в шест спални и дванайсет бани. Има разкошна кухня, свързана с още една кухня на открито и кът за хапване. Продължаваме към официналната всекидневна с камина, а след това напълно оборудван бар - и двете с френски прозорци, които водят навън. На горния етаж има четири спални със самостоятелни тоалетни и мастър делукс апартамент, който се състои от мека мебел, две бани и два дрешника. От спалнята до банята всичко е с директен достъп до голяма тераса с изглед към двора.

Част от жилището са и винарска изба с контролирана температура, кино зала, фитнес, СПА център, асансьор и кабинет със собствена баня, водещ до закрита веранда. От другата страна на къщата има басейн, джакузи и кът за сядане на открито, покрит с перголи - спокойно местенце, далеч от любопитните очи. Завършваме обиколката с къщата за гости, състояща се от спалня и собствена баня. Яворови дървета осейват целия имот с площ около 4500 квадратни метра. След дълго търсене Бенифър най-после са открили своето райско кътче на Земята!

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 2 дни

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 5 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.