Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 06.03 - 12.03

„България Еър“ изненада своите пасажери с мартеници

Екипът на националния превозвач им честити 1 март с пожелание за много вълнуващи полети и незабравими изживявания

All About Life преди 9 месеца

Навръх отбелязването на един от най-обичаните български фолклорни празници – Баба Марта, кабинните екипажи на националния превозвач „България Еър“ зарадваха своите пътници по всички полети с любимия традиционен символ – мартеницата.

Преплетените бели и червени конци, символ на здравето, любовта и дълголетието, очароваха пасажерите на борда на националния превозвач, които веднага окичиха ръцете си с тях.

С този жест, целият екип на „България Еър“, честити 1 март на своите пътници с пожелание за много вълнуващи полети и незабравими изживявания. Това е поредният комплимент, който авиокомпанията прави към пасажерите си, в унисон със стремежа си да се развива, предлагайки все по-добри условия за повече приятни и комфортни полети.

Националният авиопревозвач уважава българските традиции и обичаи, за това за най-големите български празници винаги се стреми да подготви комплимент към своите пътници, за да направи тяхното преживяване на борда още по-позитивно и приятно. По този начин и чуждестранните пасажери имат възможност да се докоснат до българската националност и култура, което е и част от мисията на „България Еър“ като национален авиопревозвач.

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата