Следва

We Love: на Хейли Бийбър готическа рокля на афтърпартито на Оскари 2023

Всичкото хубаво на Емили Ратайковски в гола рокля на афтърпартито на Оскари 2023

Звездата не плува в непознати води, защото много обича да е гола, но този път й се получи много добре 

Celebrities преди 8 месеца

Емили Ратайковски знае как изглежда тялото й, знае и как да демонстрира тази си увереност. Моделът обожава да интерпретира темата "голо обличане", често дори я интерпретира на разходки из дневен Ню Йорк, прави го и на първия ред на модните дефилета, както и доста често на разнообразни червени килими. На афтърпартито на Оскари 2023, традиционно организирано от колегите от редакцията на Vanity Fair всяка година непосредствено след тържествената част на вечерта, Емрата доказа афинитета си към смелата мода чрез сребриста рокля, заложила ефектно на контраста между сравнително скромния издължен силует и напълно прозрачната материя. Отдолу - както и очакваме - безупречност (вижте още: Тя гола, той - също: Емили Ратайковски и Ерик Андре). 

Високото деколте на дрехата е обрамчено от две линии детайли с възли, разположени на точните места. В комбинацията е добре наместено и телесното бельо, но само където е неизбежно. 

Косата на Ратайковски е скромно прибрана в гладък кок със среден път, семпло и изискано. Идеален стилов прийом когато искаш акцентът да е другаде. 

More Celebrities