Следва

Мхм, малко пияна или много весела Никол Кидман на Оскари 2023

Риана и A$AP Rocky на Оскари 2023: любов и ментов сладолед

Риана смени три тоалета в нощта на Оскарите

Celebrities преди 11 месеца

След като се представи на сцената с песента "Lift Me Up", известната певица се премени в поредна комбинация, в която бъдещият живот играе главната роля. 

35-годишната звезда позира с половинката си Ейсап Роки, който я гали и прегръща без насита, в приятна и много луксозна комбинация в ментовозелено от италианската Bottega Veneta. Любимият е в черно-сладоледен смокинг и като цяло гледката е прекрасна - и стилистично, и енергийно. 

Риана и Ейсап очакват второто си дете, което скоро ще е братче или сестриче на първородния им син, чието име никой все още не знае, но всички знаят, че е супер сладко дете

Отделно, папараците успяха да засекат Рири и на излизане от афтърпартито на Бионсе и Джей Зи, което се проведе в нощта след Оскарите. Този път нещата са la vie en rose и пайети, разбира се.   

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 2 дни

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго...