Следва

Новите family portraits на кралското семейство редом до старите

Четири пъти Браво! за Кийра Найтли в Ню Йорк

Скрита от радарите за известно време, актрисата даде живот на истинско модно шоу в последните часове, което, освен че ни вдъхнови за нови модни подвизи, ни накара да препрочетем великолепното й интервю от 8 март  

Celebrities преди 1 година

Кийра се завърна в пълния си блясък, за да представи най-новия филм с нейно участие - "Бостънският удушвач". Няколкото й появи в Голямата ябълка се превърнаха в истински стилистичен триумф, като се има предвид, че актрисата, участвайки в многобройни интервюта, смени визията си четири пъти за два дни. И така, за нула време ни предостави приятното усещане да вкусим от отличния й стил, колкото неин, толкова и вечен, бидейки изключително класически и много шик.

За филмовата премиера Кийра избра визия от колекцията Пролет/Лято 2023 на Andreas Kronthaler за Vivienne Westwood: черна миди рокля от тафта, обсипана с пайети тон в тон и включваща горна част с бюстие и бухнали ръкави. Тя допълни визията със сандали на Chanel и бижута на Sophie Bille Brahe.

За интервюто си в ABC актрисата предпочете ансамбъл от права миди пола и блейзър на Gucci, колекция Пролет/Лято 2023 със златни гарнитури и копчета, допълнен с микроколан и съчетан със светлосиня мъжка риза и чифт високи обувки.

Но най-вълшебните визии са тези на Valentino. Първата е изключително спокойна, но носи шикозна привлекателност - дрехите са от междинната колекция Pre-Fall 2023, и са комбинация от минималистичен пуловер и права дълга пола, изцяло покрита с пера, комбинирана с чифт обувки с бижутерийни детайли от Roger Vivier. Втората, о, миг поспри, е неповторим тренчкот в класическо бежово, украсен с боа от пера и безкрайно симпатично комбиниран с чифт гладиаторски Mary Janes.

Иначе, филмът The Boston Strangler е вдъхновен от истинската история на серийния убиец, който тероризира Бостън през 60-те години на миналия век, убивайки 15 жени. Кийра Найтли играе Лорета Маклафлин, журналистката, която активно разследва случая. Очакваме с нетърпение. 

More from View Sofia

Големите любовни истории: Силви Вартан и Джони Холидей

Celebrities преди 1 година

„Всъщност осъзнах, че той в никакъв случай не беше бунтар. Той беше срамежлив и много дисктерен. И адски красив. Двамата бяхме еднакви. Като брат и сестра - разбирахме нещата по един и съши начин, изпитвахме напълно сходни емоции. Отношенията ни никога не са охладнявали, даже напротив - бяха луди. Да изживееш лудостта... Много пътувахме по турнета, но винаги се виждахме веднага щом можем. Бяхме в една и съща лодка, разбирахме този начин на живот, очакванията, които имаше от нас този бизнес. Никога не сме били жертва на рутината.“ Силви Вартан

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.