Следва

„Аз съм Божие чудо“: Надя Ферейра пред People

Приказната булка Селена Гомез за Only Murders in the Building 3

Снимките на третия сезон на сериала на Hulu Only Murders in the Building обещават много

Celebrities преди 1 година



Ню Йорк е магнит за най-драматичните булки на екрана: Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ във Вивиен Уестууд и с птица на главата, хвърляща букет към Биг; или Ан Хатауей и Кейт Хъдсън (недооценена комедийна двойка) в Bride Wars от 2009 г., в преследване на перфектната сватба в хотел Plaza. Днес добавяме още една булка към този звезден микс: Селена Гомез, която играе чудната и странна Мейбъл Мора в сериала на Hulu Only Murders in the Building.

Докато снимките на третия сезон на симпатичния сериал текат в Ню Йорк, Гомес се появи в класическа бяла булчинска рокля в бална естетика и с всички традиционни аксесоари. Сладко деколте, украсено и бродирано с бяла дантела, оформя горната част, а обемната пола се простира от талията до пода като планина от тюл. Дантелен воал и сатенени къси ръкавици допълват картината на нежна женственост. Драматизмът в ансамбъла? Дръзко червеното червило. Гомес е с вдигната коса, няколко небрежни кичура погалват скулите.  

Макар и на пръв поглед архетипна булка, Гомес добавя от енергията на героинята си Мейбъл Мора към тържествения тоалет под формата на масивни бели Doc Martens. Предполагаме, че това е защото никога не знаеш кога ще се наложи да хукнеш по тротоара в преследване на убийство, дори да става дума за големия ти ден, особено ако си Мейбъл. В кадрите са и колегите на Гомез от „Само убийства в сградата“ Мартин Шорт и Стив Мартин - в елегантни костюми, подходящи за специални гости на сватба. 


Стив Мартин и Селена Гомез


Мартин Шорт, Селена Гомез и Стив Мартин

Какво ни казва видяното за сюжета на сериала? "Само убийства в сградата" снима третия си сезон в момента и очевидно бракът ще е част от историята. Ако обаче знаем нещо за този сериал и неговите главни герои, то е, че съвсем не всичко е, каквото изглежда. Бялата рокля ще означава ли точно сватба или не, предстои да видим. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.