Приказната булка Селена Гомез за Only Murders in the Building 3

Приказната булка Селена Гомез за Only Murders in the Building 3

Снимките на третия сезон на сериала на Hulu Only Murders in the Building обещават многоНю Йорк е магнит за най-драматичните булки на екрана: Кари Брадшоу от „Сексът и градът“ във Вивиен Уестууд и с птица на главата, хвърляща букет към Биг; или Ан Хатауей и Кейт Хъдсън (недооценена комедийна двойка) в Bride Wars от 2009 г., в преследване на перфектната сватба в хотел Plaza. Днес добавяме още една булка към този звезден микс: Селена Гомез, която играе чудната и странна Мейбъл Мора в сериала на Hulu Only Murders in the Building.

Докато снимките на третия сезон на симпатичния сериал текат в Ню Йорк, Гомес се появи в класическа бяла булчинска рокля в бална естетика и с всички традиционни аксесоари. Сладко деколте, украсено и бродирано с бяла дантела, оформя горната част, а обемната пола се простира от талията до пода като планина от тюл. Дантелен воал и сатенени къси ръкавици допълват картината на нежна женственост. Драматизмът в ансамбъла? Дръзко червеното червило. Гомес е с вдигната коса, няколко небрежни кичура погалват скулите.  

Макар и на пръв поглед архетипна булка, Гомес добавя от енергията на героинята си Мейбъл Мора към тържествения тоалет под формата на масивни бели Doc Martens. Предполагаме, че това е защото никога не знаеш кога ще се наложи да хукнеш по тротоара в преследване на убийство, дори да става дума за големия ти ден, особено ако си Мейбъл. В кадрите са и колегите на Гомез от „Само убийства в сградата“ Мартин Шорт и Стив Мартин - в елегантни костюми, подходящи за специални гости на сватба. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.