Следва

Нито ден без нова тръпка: Хари Стайлс и Емили Ратайковски са новата звездна двойка

Селена Гомес и Зейн Малик гаджета? Така поне изглежда след една вечеря в Ню Йорк

Селена Гомес и Зейн Малик предизвикаха слухове за връзка, след като бяха забелязани на нещо, силно напомнящо романтична среща в Ню Йорк

Celebrities преди 1 година

Домакинята в любим на звездите ресторант в Манхатън става свидетел как Гомес и Малик се целуват, докато вечерят заедно в края на миналата седмица, твърди Клариса Гарсия във видео в TikTok, което мигновено стана вирусно.

„Никой не ги забеляза, освен собственичката“, казва Гарсия пред Page Six по телефона в петък, добавяйки, че ресторантът е в Сохо. „Беше доста публично, но … никой не се интересува от известни хора в Ню Йорк.“

Гомес и Малик, и двамата на по 30 години, също очевидно не са се интересували от прекомерна дискретност по време на предполагаемата им любовна среща. 

Твърди се, че двойката се е чувствала прекрасно, усамотени на маса в центъра на голямото и оживено заведение за хранене.  

Романтичните слухове всъщност тръгнаха, когато наблюдатели с орлов поглед забелязаха, че Малик отскоро е един от 403-те милиона последователи на Гомес в Instagram. Той следва едва 18 души от своя акаунт, така че не е сложно да се проследи действието му. 

Малик има 2-годишна дъщеря Кай от бившата си приятелка Джиджи, която заряза музиканта от One Direction през октомври 2021 г., след като той беше обвинен, че е ударил майка й, Йоланда Хадид.


Джиджи Хадид и Зейн Малик

Изпълнителят на „Pillowtalk“ категорично отрече обвиненията. Джиджи, от своя страна, запази мълчание за инцидента, но нейният представител сподели в изявление: „Джиджи е фокусирана единствено върху най-доброто за Кай и моли за уважение на личното й пространство". 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.