Следва

Донатела избра Ан Хатауей за лице на Versace ICONS, най-личната й колекция

Micro French - много приятният нов маникюр на Дженифър Лопес

Блясъкът, който бихме добавили към ежедневието си

All fashion преди 10 месеца

Класа, крещяща “аз съм богато момиче” - що се отнася до маникюра, Дженифър Лопес винаги успява да зададе тенденция, обичайно обвита с доза блясък. Този бяло-неонов маникюр, който веднага предизвиква асоциации за лъскава сребриста рокля и много бижута, чудесна визия за червения килим или дори виенски бал, впрочем, много ни допада за пролетния сезон.

Творецът, който стои зад визията на ноктите на Лопес, е Том Бачик. От неговия Instagram акаунт разбираме тайната на перлените нокти с почти прозрачен френски завършек.


Rich Girl маникюр - "скъпи" нокти за минималисти


„Микро френска фантазия“, описва творението си Бачик. В съчетание със селекция от ефирни и пречупващи светлината пръстени, маникюрът, носен от Лопес на премиерата на “Air” в Лос Анджелис с Бен Афлек под ръка - се превърна в нещо много повече от финални щрики на визията. Многотоналното покритие на чистия блясък осигурява истински glam, достоен за диамантите на звездата и общото излъчване на изтънчен, игрив лукс. И въпреки че комбинацията е перфектна за инкрустираната с кристали рокля на Лопес, френската фантазия е достатъчно подходяща и за ежедневно носене. Сигурни сме, че съвсем скоро ще бъде тренд тази пролет.

 

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 ден

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 5 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".