Следва

Малките Черни Рокли на Карл Лагерфелд са абсолютната класика - припомняме коя коя облече в годините

Зендая като индийска принцеса в Мумбай благодарение на…

Зендая и Том Холанд присъстваха на звездно събитие в Индия заедно с Лоу Роуч, който наскоро се пенсионира като звезден стилист

All fashion преди 1 година

Звезди от цял свят се събраха на галата на културния център Нита Мукеш Амбани, Мумбай, в събота, която отбеляза тържественото откриване. Сред тях беше и Зендая, която пристигна на събитието в прозрачно виолетово сари със златни и природни декорации, изработено от Рахул Мишра. Персонализиран дизайн, напомнящ звездна нощ, който стои отлично на перфектната ѝ фигура. Холанд позира пред фотографите в класически черен смокинг, което беше достатъчно, за да привлече погледите.

Галата отбелязва първото публично събитие на Зендая и Роуч заедно, откакто той обяви пенсионирането си като стилист на знаменитости през март. Във вече изтрита публикация в Instagram Роуч написа, че се е оттеглил поради политиката на модната индустрия.

„Ако този бизнес беше само за дрехите, щях да работя това до края на живота си, но за съжаление не е така! Политиката, лъжите и фалшивите разкази най-накрая ме хванаха! Вие печелите… аз съм вън“, написа той. В изявление пред Insider през март Роуч каза, че иска да се съсредоточи върху себе си.


Наоми Кембъл, Лоу Роуч и Памела Андерсън "без грим" - шоуто на Boss, Пролет 2023


„Отделих толкова много време и енергия, за да подхранвам тази любов и тя се превърна в моя начин да общувам със света. Не планирам да се откажа от нея напълно, просто ще отделя малко време, за да се отдръпна от знаменития стайлинг и ще се фокусирам върху себе си за първи път от почти десетилетие“, каза още той.

След като феновете изразиха шока си от решението, Роуч поясни, че все още възнамерява да работи със Зендая. „Значи всички наистина мислите, че се разделям със Z…..? Ние сме завинаги заедно!“ - написа той в туитър. „Тя е малката ми сестра и това е истинска любов, а не любовта от фалшивата индустрия.“

Галата също събра отново Зендая и Холанд на червения килим за първи път след премиерата на „Spider-Man: No Way Home“ през декември 2021 г.

Зендая сподели снимки от червения килим в Instagram и написа: „Прекарах най-необикновената нощ, празнувайки NMACC India. Благодаря ви, Мумбай, за най-топлото и любезно посрещане.“ В поста си Зендая също така благодари на дизайнера Рахул Мишра и нейния стилист Лоу Роуч, като добави: „И на Рахул Мишра за неговите красиви творения, за мен и Лоу Роуч беше чест да носим творбата ви отново.“

Дизайнерът Рахул Мишра написа в коментар към публикацията: „Зендая, ти и Лоу Роуч прегърнахте Индия толкова красиво. Наистина вълшебно.“ Лоу Роуч също сподели снимки от голямата вечер и написа: „Беше голяма чест да бъда поканен от семейство Амбани да отпразнуваме откриването на NMACC India. Заведох любимото си момиче в Мумбай! И Двамата носехме Рахул Мишра и Bulgari, стилизирани от неговия екип. Какво невероятно изживяване."

More All fashion