Следва

Традициите на семейство Джаферович за Великден

„България Еър“ сключи SPA договор с испанската Air Europa

Нови дестинации и специални цени очакват пътниците на двете авиокомпании за пътувания между България и Иберийския полуостров

All About Life преди 7 месеца

През март националният превозвач „България Еър“ сключи SPA (Special prorate agreement) договор с испанската авиокомпания Air Europa. Благодарение на новото SPA споразумение пътниците могат да закупят само един билет за цялото пътуване между София и вътрешността на Испания или Португалия като се възползват от по-атрактивни цени в сравнение с опцията за отделен билет за всеки от превозвачите.

Новото SPA споразумение дава възможност на пътниците лесно и удобно да достигнат до Порто, Аликанте, Валенсия, Канарски острови, Ибиза, Ла Коруня, Гран Канария, Тенерифе, Виго и др. на преференциални цени с удобен трансфер в Мадрид. На прага на летния сезон комбинираните по-конкурентни тарифи важат и за всички пътници от Иберийския полуостров, желаещи да посетят столицата на България или да продължат пътуването си до някоя от черноморските дестинации.

Сключването на договора за сътрудничество с испанската авиокомпания Air Europа е поредната стъпка, която националният превозвач прави в стремежа си да гарантира на своите пасажери богата мрежа от дестинации на конкурентни цени и при изгодни условия.

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 дни

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата