Следва

Обичта на известните: Хю Джакман и Дебора след 27 години брак

В Япония така: официалното посещение на Кралица Рания и всички тематични ансамбли

Кралица Рания и крал Абдула II са на официално посещение в Япония

 

Celebrities преди 1 година

По време на престоя им в Токио 52-годишната кралица на Йордания смени няколко стила. Направи ни впечатление отчетливото усилие тоалетите й да носят символика, изразена чрез кройка и детайли, характерна за Страната на изгряващото слънце. Кодът е спазен, старанието - оценено.  

Първият избран от красивата Рания ансамбъл е розова рокля от марката Zimmerman, комбинирана с пастелни обувки на ток. Косата е на опашка, бижутата са малко и лаконични, гримът - умерен и фин. Флоралните мотиви внушават нежност и скромност, женственост и деликатност. Имаме известни бележки по отношение на дължината на полата, в която не би имало нищо проблематично, ако не беше и високото бие в горната част. Пропорциите са леко нарушени от това дизайнерско решение, но пък нейно величество е толкова привлекателна, че този особен момент остава на заден план. Бледорозовото е подбрано специално за срещата на Рания със съпругата на японския премиер.

По-рано през деня Рания се появи в друга модна комбинация в пастелно бежово със златен акцент на талията. Усещането е за облекло на съвременна гейша, акцентирано с множество детайли и силно подчертана женственост - отворена шия, голи китки, силно подчертана талия. Мното симпатичен детайл тук е спортният часовник Apple watch, избран от кралската особа, в протиовес на иначе много пипнатия тоалет. Факт е, обаче, че аксесоарът стои чудесно на богатата на внушения дреха. На следващия ден кралицата на Йордания избра черен ансамбъл от двуредно сако с къс ръкав и много модерните силно подчертани рамене, комбинирано с широк панталон и яркочервени обувки на ток. Косата този път е пусната свободно и красивата жена просто грее.    

 

More Celebrities