Следва

Секси е мъжът да готви - принц Уилям умее и това

„Епилацията стресира“: Рейчъл Макадамс за небръснатите подмишници

Рейчъл Макадамс обясни защо позира за корицата на списание с небръснати подмишници и като цяло отказва епилация. Актрисата най-откровено не разбира защо трябва да се отделя време за това

 

Celebrities преди 1 година

В придружаващото видео интервю за фотосесията на Bustle, Рейчъл Макадамс говори за първото си изживяване с епилация. 

„Майка ми ме предупреждаваше: „Ако започнеш, никога няма да можеш да спреш". Погледнах я невярващо, като всеки тийнейджър. Но, наистина, бръсненето е трудоемко занимание. Ако все пак сте решили, правете го само за космите по краката си“". 

Рейчъл добавя, че е вярвала, че е възможно да се бръсне без крем за бръснене. "Ужасно е. Бах на лагер, когато опитах. Кошмар. Винаги носете крем за бръснене със себе си", казва Макадамс и споделя, че силно подкрепя тези, които не искат да премахват космите по тялото си. „Ако един ден поискате да спрете с това, супер!". 

В мрежата реагираха двусмислено на решението на майката на две деца, както и на бодипозитивната й фотосесия. Някои подкрепиха силно желанието на актрисата да изглежда естествено, но други я разкритикуваха и казаха, че вече не гледат на нея по същия начин.

„Отвратително, не, благодаря“, „Не мога да спя. Сънувам кошмари за космите под мишниците на Рейчъл Макадамс“, „Ще ми стане лошо, ако жена ми има такива подмишници“, пишат потребители в социалните мрежи.

Според част от феновете обаче McAdams слага началото на страхотна тенденция. „Иска ми се повече знаменитости да се чувстват толкова комфортно в телата си“, написа фен на актрисата в Twitter. 

Рейчъл Макадамс, разбира се, далеч не е първата знаменитост, която спира да бръсне подмишниците си. Преди това Мадона, дъщеря й Лурдес Леон, Майли Сайръс, Емили Ратайковски и други се показаха в официални фотосесии без епилация. Да не говорим, че още преди десетилетия прекрасната Джулия Робъртс и дори София Лорен се появяват с небръснати подмишници и в това им много повече чувственост и увереност, отколкото в евентуалната преструвка, че сме гладки като охлюви. Ние адмирираме Рейчъл Макадамс, а вие? В анкетата >>>  

Анкета

Да или Не на НЕбръснатите подмишници?

More Celebrities