Следва

Kaufland открива специализирани протеинови секции във всички свои хипермаркети

Смарт тракерът не е задължение, спокойствие е

Изкуствен интелект, автономни автомобили, космически ракети за многократна употреба, IoT (Интернет на нещата), метавселени, ароматерапевтични моливи… през последните години технологиите успяха да заемат солидна част от нашия живот, като сега тяхната употреба (за добро или лошо) напълно изгражда и ежедневието ни.

All About Life преди 1 година

Тук ще разгледаме изключително ползотворната страна на иновациите и ще си поговорим леко кратичко, но доста информативно за супер полезните и практични смарт тракери. Да, онези свръх интелигенти проследяващи джаджи, които преди десетки години можехме единствено да зърнем във всички sci-fi шпионски филми, където добрият главен персонаж или се опитваше да се отърве от тях, или ги използваше с ценната мисъл за това как да елиминира злодея и да спаси Майката Земя.

Сега обаче смарт тракерите имат една основна и задължаваща мисия в нашия живот. И тя е да ни предоставят точно онова, което може би всички ние най-много търсим и жадуваме в натовареното ни ежедневие, а именно спокойствието. Спокойствието, че знаем точното местоположение на лицето, на което сме предоставили смарт тракера, или спокойствието, че може да се чуем с него при всякакви извънредни или спешни ситуации.

И всичкото това спокойствие се побира в приблизителните размери на кибрит, с онази култова за нас марка със супер сладкото и красиво черно-бяло африканско животно. Толкова компактни размери, а толкова много удобство и …спокойствие. Няма да се изморим да го повтаряме, защото тази джаджа е създадена именно за това - да ни накара се чувстваме добре и да усетим сигурността и удоволствието от това, че светът и технологиите се развиват.

Училището казва край на смартфоните и таблетите за нашето дете? - спокойно, смарт тракерът ще е на дискретно място в раничката му. Домашният ни любимец е хукнал незнайно нанякъде? - спокойно, смарт тракерът ще го открие. Възрастният ни родител не иска да използва телефона си защото му досаждаме, но ние все така се притесняваме за него? - спокойно, смарт тракерът е тук и ще ни даде актуална информация за неговото местоположение. В пост ковид света със сигурност всички вече ценим свободата си повече и пътуванията отново са стремеж на активния човек. Но знаем и как изгубеният багаж може да провали цялото изживяване. Със смарт тракера си спестяваме тази тревога – слагаме го при вещите и сме спокойни, че винаги можем да им хвърлим по едно око и ще знаем къде са, дори ако се случи да ги загубим.

Всъщност, смарт тракерът не е тук в самия текст, а ще го открием чрез удобна услуга в Yettel, която се състои от универсалното устройство MyKi Spot и специален абонаментен план. Цялостното предложение Смарт тракер – устройство и абонамент, струва 9,99 лв. на месец с 24-месечен договор, като ни предоставя три режима на работа, спрямо това как ще се използва самото устройство - SOS, домашен любимец и ценни вещи.

Устройството MyKi Spot е универсално, компактно и притежава IP67 сертификат за водоустойчивост, като използва комбинация от технологиите GPS, A-GPS, Wi-Fi и LBS, за да осигури максимална точност при определяне на местоположението.

Мобилното приложение, с което работи GPS устройството, позволява да се настроят персонализирани безопасни зони с различна точност, множество аларми, да се въвеждат телефонни номера, да се проследява историята на движението на тракера в последните 30 дни и много други допълнителни функционалности.

И ако това не е удобство и проследяващо спокойствие, здраве му кажи. Още много допълнителна информация за MyKi Spot и абонаментния план от Yettel се намира тук. И отново само за последно - смарт тракер не е задължение, спокойствие е.

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 1 ден

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.