Следва

CinemaCon 2023: Марго Роби в розово, от Prada и Louboutin

CinemaCon 2023: много елегантна Зендая в Louis Vuitton

Актрисата излезе на сцената с колегата си Тимъти Шаламе и режисьора на филма Денис Вилньов - Dune 2 е близо

Celebrities преди 1 година

Трудно ни е да определим тоалета на Зендая на събитието CinemaCon 2023, което се порвежда в Лас Вегас от 24 до 27 април. Хем е бизнес, хем е секси - някакъв особен микс, нетипичен за филмова вечер. Факт е обаче, че тоалетът й приляга като ръкавица, да не говорим, че брандът, от който идва е напълно логичния избор - актрисата е новия посланик на френската модна къща (четете още: Новото рекламно лице на Louis Vuitton - Зендая в пълен блясък). 

Говорейки на сцената за участието си в предстоящия „Дюн: Част втора“, актрисата облече сив елек без гръб с много отчетливи детайли, например половинка колан, и дълъг обемен панталон с широки крачоли и маншет. Деконструираният външен вид, който включваше и карирани ленти около бедрата, е от колекцията ready-to-wear на Louis Vuitton за есента на 2023 г.

Към Зендая на сцената се присъединиха режисьорът на филма Денис Вилньов и колегата й Тимоти Шаламе. Продължението на „Дюн“ ще проследи събирането на Пол Атридски, Чани и Фремените в търсене на отмъщение срещу заговорниците, унищожили семейството на Атреидски. По кината от 3 ноември, актьорският състав на филма включва още Кристофър Уокън, Остин Бътлър и Флорънс Пю (четете още: Премиерата, кастът и всичко, което знаем за Dune 2).

More Celebrities