Следва

Дясната ръка на Чарлз III през годините му на принц е жена, а разказът ѝ е повече от трогателен

Натали Портман е кръстницата на Trophée Chopard на следващия Фестивал в Кан

Актрисата имa важна роля не само в представянето на новия си филм May December, но и в ангажимента си като жена със силни убеждения.

Celebrities преди 11 месеца

Има звезди, които правят дебюта си в Кан за пръв път, и такива, които са ветерани в занаята. Натали Портман със сигурност попада във втората категория. Актрисата от Thor: Love and Thunder и от Black Swan, с 30-годишна кариера зад гърба си ще участва във Фестивала с филма May December от Todd Haynes, в който си партнира с Джулиан Мур. Но освен претендент за награда, тя е избрана и за кръстница на Trophée Chopard, което се счита за голяма чест. Тази награда от Chopard е създадена като категория през 2001г. от ко-президента на швейцарската къща Каролин Шойфеле и се връчва ежегодно на актриса/актьор за успешен старт на кариерата им, като по този начин промотират следващите големи звезди и показват ангажираността на Chopard към киното.

Предишни победители са Леа Сейду, Даян Крюгер, Флоренс Пю, Аня Тейлър-Джой, Джеймс МакАвой и Джон Бойега. Преди Натали Портман други известни имена заемат важната роля на „кръстница“ – Джулия Робъртс, Джесика Частейн, Кейт Бланшет, Джулиан Мур, Чарлийз Терон.

Trophée Chopard

Очевидно изборът Натали Портман е не само почит към нейната отличаваща се филмова кариера, в която освен актриса е и режисьор и продуцент, но също така и като жена със силни убеждения. Победителят, който ще бъде награден на 19-ти май, бива избран от Académie du Trophée Chopard, която се състои от предишни победители и предишни кръстници. Бижутерската къща Chopard, която миналата година отпразнува 25-тата си годишнина като официален спонсор на Фестивала в Кан, е създателят на Златната Палма и на всички останали трофеи, които се връчват. Затова в случая не говорим само за кино, но и за мода и бижута. Всъщност главен герой на тазгодишния Фестивал е и колекцията от бижута Red Carpet от швейцарската къща, състояща се от 76 скъпоценни бижута – 76 като броя Фестивали в Кан до момента.


Златната палма

More Celebrities