Следва

We Love: Джордж и Амал Клуни и особено нейното Versace

Случаят Даяна или повторението на историята: Хари и Меган в екшън с преследващи ги папараци

Приликите с преследването и смъртта на принцеса Даяна са неоспорими. Кой би искал да повтори историята?

Celebrities преди 9 месеца

Принц Хари и съпругата му Меган са били преследвани от папараци в Ню Йорк във вторник вечерта, което е можело да доведе до катастрофален резултат, твърди техният говорител. След като напускат градската бална зала "Зигфелд" след наградите "Women of Vision" в конвой, който включва и Дория Рагланд, майката на Меган, фотографи започват да ги следят.

Двойката е разтърсена от инцидента, въпреки че в крайна сметка никой не е пострадал, заявяват от охраната им пред CNN.

Според разказа на двойката пререканието с фотографите е било продължително и рисковано. "Снощи херцогът и херцогинята на Съсекс и г-жа Рагланд бяха въвлечени в почти катастрофално преследване с кола от страна на кръг от изключително агресивни папараци", заявява говорителят на двойката.

"Това безмилостно преследване, продължило повече от два часа, доведе до множество близки сблъсъци с други шофьори на пътя, пешеходци и двама служители на нюйоркската полиция."

Двама души, ангажирани с охраната на двойката, също описват инцидента като хаотичен, като папараците са били в многобройни превозни средства, включително автомобили, скутери, мотопеди и електрически велосипеди. По думите им Меган и Хари е трябвало да сменят колите си по време на преследването.

Томас Буда, който ръководи частна охранителна фирма, наета да помага на двойката, казва, че преследването е продължило 90 минути. Папараците са искали да разберат къде е отседнала двойката, докато е в Ню Йорк и автомобилите им са минавали на червено, докато пешеходците са пресичали на пешеходните пътеки, и са навлизали в насрещното движение по 34-та улица в Манхатън, карайки в неправилна посока по еднопосочни улици, каза Буда.

Крис Санчес, член на екипа по сигурността на двойката, който говори ексклузивно пред CNN, заяви, че инцидентът е тревожен. "Никога не съм виждал или преживявал подобно нещо", каза той. "Това, с което се сблъскахме, беше истерично."

Можем да си представим колко притеснени са Меган и Хари, още повече, че случаят страшно напомня на преследваните от папараци принцеса Даяна и бизнесмена Доди ал-Файед (нейният партньор тогава) в Париж през 1997 г., който завърши фатално. Случайност или не, историята се повтаря и е много показателна. Каквито и да са мотивите на папараците, нищо не ги оправдава, когато е застрашен човешки живот.

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.