Следва

Дженифър Лопес в нечовешка рокля на босненски бранд

„И просто ей така": много розовият официален постер

HBO показа приятно захаросания официален плакат за втория сезон на „И просто ей така“. Премиерата очакваме на 22 юни

 

Celebrities преди 11 месеца

Към безупречните Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново се присъединяват звездите от първия сезон Сара Рамирес (Че), Никол Ари Паркър (Лиза), Сарита Чоудхури (Сима), Карън Питман ( Ния) и доста други.


We Love: Кари, Ейдън и целувката им в новата порция снимки от новото „И просто ей така“


По-наблюдателните сред нас забелязахме, че на плакатите липсва Стив - съпругът на Миранда, който изигра една от ключовите роли в "Сексът и градът".

Има версия, че сценаристите са решили тихомълком да го премахнат, защото в края на миналия сезон /Внимание, спойлер!/, Миранда напусна семейството им и се премести в Лос Анджелис, за да живее със стендъп звездата Че. Все пак, актьорът Дейвид Айгенберг беше обявен в новите епизоди, вероятно ще го видим в спорадични сцени. 

За сметка на нежното отстраняване на Стив ще се задоволим с ударното завръщане в сагата на Ейдън, старата любов на Кари. Какъв сюжет са ни забъркали не знаем, но определено няма да мине без страсти (вижте още: Първите официални кадри от "И просто ей така 2"). 

Предвид великолепната захаросаност на плаката, същи захарен памук, очаквано плъзнаха десетки мемета. Надолу са заменки на главните герои за всеки вкус - вместо Сара Джесика Паркър си имаме Бен Афлек, Анна Уинтур, Педро Паскал, Джулия Фокс и Дженифър Кулидж.

 

More Celebrities