Следва

We Love: чисто новата колекция M05CH1N0 JEANS

Zara Swim 2023 с Барбара Валенте

Приятни костюми на приятни цени 

All fashion преди 3 месеца

Zara представи новата си колекция бански за сезон 2023. Моделът Барбара Валенте и фотографът Пауло Алмейда запечатват най-доброто от колекцията в традиционна, но приятна като ракурс и внушение фотосесия.

Драматичните волани заемат централно място в дизайните, като добавят към класическия бански пищна елегантност. Очевидно търсен ефект на леко старовремска женственост, подсилен приятно от палитрата - яркооранжево, неоново зелено, розово и наситено лилаво, често поднесени като калейдоскоп от цветове, който оставя приятното чувство за специалност.

Зашеметяващите кадри на Барбара ни приканват да изберем и ние го правим - банският от две части в мек жълт цвят с акцентно горнище е лятната дреха, която ще сложим първа в куфара идния уикенд. 

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 5 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 5 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю