Следва

Джаред Лето и новата любима, азиатският модел Тет Тин

Новите дрехи на Кайли - Париж и Тимъти Шаламе правят чудеса

Международната звезда е във френската столица за концерта на Бионсе, а в куфара й виждаме доста неочаквани брандове – от Bottega Veneta до Ferragamo, минавайки през Alaïa и The Row

 

Celebrities преди 10 месеца

Сникърси vs. стилето? Клин vs. елегантна пола? САЩ vs. Европа? Кайли Дженър изглежда се е обърнала към стила à la française.

Някои я обвиняват, че копира София Ричи, а други я сравняват с принцеса Даяна, но ние бихме казали, че е твърде възможно този много европейски стил да е вдъхновен от не кой да е, а именно – Тимоти Шаламе. Клюките гласят, че младата бизнесдама и френският актьор се виждат и опознават все повече и повече. В същото време прави впечатление рязката промяна в нейния стил. Bottega Veneta, Loewe, Alaïa и The Row определено не са марките, с които сме свикнали да виждаме по-голямата сестра Дженър.

Докато Кайли е в Париж за турнето на Бионсе, всяко нейно излизане от хотела се превръща в червен килим, чрез който тя ни показва новата версия на себе си. Бихме я дефинирали като „тих лукс“ - на вълната на тенденциите в момента. Истината всъщност е, че Дженър работи с нови стилисти – две сестри, които изграждат имиджа на звездата през последните няколко месеца - винтидж тоалети, луксозни модни къщи и елегантни кройки. От скандалната Кайли няма и помен, благодарение на Макензи и Александа Грандкуист.

Малко след пристигането си във френската столица, Кайли излиза от хотела и отива на шопинг тур в изцяло черна визия от Bottega Veneta, комбинирана с обувки Lanvin и с чанта Sardine. Няколко часа по-късно вечерната визия потвърждава монохроматичните избори на звездата, но преминава към противоположния цвят в гамата - бяла мини рокля от Maximilian Davis за Ferragamo. Накрая Кайли завършва деня с бяла макси рокля Alaïa, чифт сандали Loewe и чанта Margaux oт всеизвестните близначки, стоящи зад The Row – Мери-Кейт и Ашли Олсън.

Клюките за предполагаемата й връзка с Тимоти Шаламе остават, но все още никой не е убеден в тях. За едно сме сигурни обаче – близките отношения, които и двамата имат с дизайнера Хайдер Акерман, който облече Дженър на последната Met Gala.

Продължаваме това пътуване като любопитни зрители, очакващи среща в парижката столица между Кайли и Тимоти. Но дали това ще се случи...ще ви държим в течение.

More Celebrities