Следва

Малко пазарски, много френски: чантите на Gohar World и Super Yaya

Street Style вдъхновения: точки, още точки

Точките са манията на сезона

All fashion преди 3 месеца

За никого не е тайна, че британският красавец Хари Стайлс е обсебен от десена на точки; дори има фен страници, в които се обсъжда неговата мания.

Тениската на Gucci с щампа на точки, която певецът носеше по време на турнето си "Love on Tour", се превърна в нещо като характерен стил, който се пренесе в street style модата и беше забелязан както на мъжките ревюта през юни миналата година, така и в pre-fall колекциите за 2023.

Освен на терена на шоу бизнеса, точките, палави, смели и, удивително, много комбинативни, са жива красота, когато ги развяваме по улиците. Вдъхновенията са тук:

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 3 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 3 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю