Следва

Приказна колаборация: Tommy Hilfiger x Disney

Моден Instagram на седмицата: Рикардо Тиши, Тейлър Ръсел и Тина Лоусън

Забележителни постове в Instagram демонстрират силата на мода, в която всичко е позволено

All fashion преди 10 месеца

Смокинг, съчетан със златни зъби? За дизайнера Рикардо Тиши тази комбинация майсторски хармонизира грубото и небрежното с официалното, доказвайки, че всичко в модата е позволено.

Моделът Кайл Гейл, познат още като @reallydoedusty, облече латексов топ с дълги ръкави, тениска на анимационния герой Гуфи, шапка с перка и кожена чанта, които изглеждат като перфектното облекло за вечеря в Disneyland. А всъщност само на нас ли ни напомня на Карлсон?

Лаверн Кокс, която наскоро навърши 51 години, избра уникален тоалет, за да отбележи своя рожден ден. Тя съчета бански на Dior от времето на Джон Галиано с палто на Тиери Мюглер от 1985-та. Това демонстрира, че великолепният винтидж стил не е ограничен само до едно десетилетие и определено е перфектният израз на индивидуалност и стил.

В Instagram тази седмица има и попадения от висшата мода. Тейлър Ръсел, звездата от филма "Bones and All", излъчва истински блясък с тоалет от Loewe, създаден от Джонатан Андерсън. Визията съответства на безспорния блясък на изгряващата звезда.

Тина Лоусън, която придружава дъщеря си Бионсе по време на световното ѝ турне “Renaissance”, се превърна в шедьовър на изкуството в Лувъра с панталони с висока талия, колан и елегантен черен топ. Мона Тина!

Още попадения от изминалата "седмица на модата" в Instagram следват надолу >>>

Блейк Лоурън

 Лили-Роуз Деп

 Лулу Бенфилс

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.