Следва

Нов уебсайт позволява на всеки да инвестира в млади дизайнери

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Френските Elle и Harpar’s Bazzar преди време публикуваха фотосесии с неподправени снимки...

All fashion преди 14 години

1. Vive la France!

Френските Elle и Harpar’s Bazzar преди време публикуваха фотосесии с неподправени снимки. Жените, които заснеха, като моделa Синди Крауфорд и актрисата Моника Белучи, са си красиви по принцип, така че резултатnите снимки бяха зашеметяващи.

Френското издание на Marie Claire е най-новото списание с неподправени снимки на модели. Те твърдят, че нито една снимка от априлския им брой не е обработена, дори и рекламите.

В броя можеш да видиш не добре оформени вежди, белези по коленете, конци и всички недостатъци, които се скриват от очите ни по принцип.

Разбира се, това означава и че ултра слабите модели наистина са ултра слаби.

2. Yohji Yamamoto се завърна в Япония



След като банкрутира и успя да се възстанови, Yohji Yamamoto се върна в родната си Япония. Около 3200 души гледаха шоуто му миналата седмица, което се проведе на стадион от Олимпийските игри през 1964. Заедно с моделите и дизайнерския екип на Yamamoto, по подиума се разходиха и много японски знаменитости.

Дизайнерът обясни голямото събитие като компенсация за отсъствието си от Япония през последните 20 години.

Също така обяви, че няма да се отказва от производството на висококачествени дрехи в името на оцеляването на компанията си.

Така че феновете на бранда можем да сме спокойни, че той ще запази уникалността си и занапред.

3. Цветното и ексцентрично Elle Русия



Да си способен да вложиш дъги от цветове в един-единствен аутфит и накрая той да изглежда смислен и последователeн, се изискват сериозни умения.

Стилистката Ekaterina Mukhina трябва да е била изпратена на земята именно с тези умения, които е впрегнала с пълна сила в сесията си за Elle Русия през април 2010.

Моделът Иса Асклоф е облечена в дрехи в ярки цветове със сладникави детайли и с много, много принтове. Целите визии успяват да се придържат по-скоро към ексцентричността, отколкото да са прекалено момичешки, и са прекрасни.

4. Алла Костромичева от Атлантида



Футуризмът среща Древността в спираща дъха фотосесия на Vogue Япония, заснета под водата. Позовавайки се на темата, която Alexander McQueen съживи с колекцията си пролет-лято 2010, Алла Костромичева е представена като момиче от изгубен подводен свят.

Моделите на Маккуин, разбира се, заемат централно място във фотосесията, заедно с тези на Balmain и Versace. И всичко цялостно изглежда като от друга планета или от десетки години напред.

5. Палто в цвят камила



Ако има един must-have за идната есен, то това трябва да е палтото в цвят камила. Това определиха всички стрийт стайл богини от последните седмици на модата.

Няма спор, камилското ще е новото черно и ние на драго сърце ще се съобразим с това, защото цветът е много топъл и внася уют в иначе мрачните зимни визии. 

 

More All fashion