Следва

За Бога, братя, не перете дънките на всяко второ носене!

Честито на булката Наоми Уотс!

Актрисата потвърди новината, че се омъжила за приятеля си Били Крудъп

Celebrities преди 10 месеца

Актрисата публикува няколко снимки от сватбената церемония и ги подписа с една дума: „Hitched“(Закачени).

Ден по-рано двойката беше уловена от папараци, докато се прибираха към апартамента си в Ню Йорк, като мнозина коментираха, че знаменитостите изглеждат като младоженци. Уотс носеше дантелена бяла рокля на Оскар де ла Рента, а Били носеше елегантен тъмносин костюм. Освен това звездите сложиха сдвоени пръстени. Сега няма съмнение, че интернет потребителите са разбрали всичко правилно.

Припомняме, че Уотс и Крудъп се сближиха на снимачната площадка на сериала на Netflix „Gypsy“ през 2017 г. и скоро стана известно, че имат интимна връзка. Двойката води много дискретен личен живот и рядко споделя каквито и да е подробности с публиката. За първи път Наоми и Били се появиха заедно на червения килим едва през 2022 г. на наградите на Гилдията на актьорите в САЩ.(Вижте още: "We Love: сребърните корени на Наоми Уотс на Оскари 2023")

Преди да срещне Крудъп, Уотс беше във връзка с актьора Лев Шрайбер в продължение на 11 години, като двамата имат две момчета. Крудъп от своя страна има син от актрисата Мери-Луиз Паркър, с която се раздели, когато тя беше бременна в седмия месец, и започна афера с Клеър Дейнс.

Само преди два дни новобрачната двойка отричаше яростно плъзналите за сключения брак слухове. 

More Celebrities