Следва

Илиана Иванова е предложението на ГЕРБ за български еврокомисар

Катрин изкопира Даяна - резултатът фантастичен

Приказно!  

Celebrities преди 8 месеца

Извънредно елегантната принцеса Катрин придружи принц Уилям на церемония в параклиса "Сейнт Джордж" вчера.

Съпругата на престолонаследника се появи в тоалет с щампа на точки и моментално предизвика стотици коментари - визията й е почти буквално копие на тази на покойната й свекърва отпреди 35 години, при това й стои вълшебно. 

41-годишната принцеса облече творение на Александра Рич, което напомня много на роклята на принцеса Даяна от 1988 г. Сходство съзираме и в избора на обувките, а великолепният жест на красивата Кейт е във всичките си детайли надолу >>>  

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 1 ден

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Хайди Клум, Кайли Миноуг, Сидни Суини на наградите People's Choice

Celebrities преди 2 дни

Наградите People's Choice Awards се проведоха в Санта Моника, Калифорния и по традиция привлякоха куп интригуващи личности, сред които Меган Фокс, Сидни Суини, Били Айлиш, Кайли Миноуг, Хайди Клум, Том Хидълстън, Лени Кравиц и др.  

Супер сладко: учителка вдигна сватба в училище, за да сподели момента с учениците си

Celebrities преди 3 дни

Кейти Коркън безспорно има специална връзка с учениците си. Учителка в началния курс, тя очевидно не може да си представи сватбата си без присъствието на любимите деца, с които прекарва дълги часове всеки ден, затова решава да направи празника точно в училището, в което преподава.