Thank You, Brad Pitt, our sweet perfection

Thank You, Brad Pitt, our sweet perfection

Well well well, what do we have here?

Карираната риза, перчемът, светещо бялата тениска и разкошните смеещи се очи на този титан на секса, киното, американската мечта, мокрия сън, мачовското, нежното и изобщо всичко важно в този живот са само една малка част от нечовешкия му чар.

По данни на Daily Mail, тия дни актьорът е прекарал времето си в сладка и смислена пауза от многото и непрекъснати снимки за филми, като е покарал грамаден камион из Лос Анджелис, за да доставя благотворително пакети с храна на хора, които нямат. 

Цяло лято всъщност, Брад е доброволец към Watts Community Core, ангажирана с доставката на храна за хора, които имат финансови и други затруднения. Не се конкретизира към кой точно благотворител клон на организацията е ангажиран Пит, но очевидци са категорични, че "Брад носеше повече кутии от всеки друг, на моменти мъкнеше по цели шест кашона". Най-многото кутии! Нали! При това: "човекът не спря цял ден,” добавя свидетелят. Той просто разтоварва, комплектова и раздава, на хора, извънредно нуждаещи се и абсолютно втрещени, че "един от най-известните хора в света прави това, вярно, едва разпознаваем под маската и размъкнатите си дрехи". 

“Той беше напълно отдаден,” продължава източникът. “Сърцето му беше в това, беше момент, в който си казахме: Шапки долу! Изглеждаше абсолютно искрен, този Брад Пит, който никога преди дори не бяхме зървали на живо". Невероятно, красиво и прекрасно, още повече, че звездата спира само за да хапне на обяд: "изключително семпла храна, бъркани яйца и картофено пюре", и съответно за пуш-пауза. "Изобщо не изглеждаше, че се вълнува от околните, не прояви поза нито за момент.”

Гледайки снимката тук горе, anyhow, следва да признаем, че Брад ни най-малко не успява да ни остави безразлични. Просто тези ръце, с фасчето, нали, с бижутата, тези небрежно опънати по мускулатурата памучни тъкани, тези свежо измити, уханни коси, и т.н., и т.н., и тази маска, закачена на едното само уше... Този кадър говори за всичко друго, но не и за липсата на суета. Има ли това обаче изобщо някакво значение. Отишъл, помогнал, дръпнал, красота!  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.