Следва

Неймар и гаджето уточниха условията при евентуална изневяра

Ким за TIME: бизнес императрицата позира в черно

Списание TIME представи корицата на новото си издание преди броени часове и хейт коментарите не закъсняха

Celebrities преди 10 месеца

Почетното място на броя за най-влиятелни компании е отредено на всеобщата любимка Ким Кардашян и нейният безкрайно успешен бизнес SKIMS. Идеята за перфектното оформящо бельо прави фурор в индустрията, постигайки забележителените отчетени приходи от 500 млн. долара през миналата година.

На завладяващата снимка за корицата, заснета от Дана Скръгс, Ким излъчва увереност, облечена в елегантно черно боди и стилна пола, украсена с откровени разрези. Стилът я перфектно въплъщава същността на SKIMS и неговото обещание да предоставя модерни, удобни и, преди всичко, показващи най-доброто от фигурата на всяка жена облекла (Джорджина на Роналдо буквално не сваля Скимс-а си).

SKIMS на Ким К е оценен на главозамайващите 3,2 милиарда долара, с което не само постигна финансов триумф, но и привлече значително внимание върху себе си и основателката си. В Инстаграм страницата на изданието се сипят хейт коментари по повод съмнителния успеха на Ким и нейният прекалено перфектен външен вид. Някои потребители дори коментират, че мадам Кардашян вече не прилича на себе си, което не е нещо ново - Ким бе тормозена, че се фотошопира драстично и преди година, по повод сесията за друго издание, припомняме.

Представителката на милиардерския клан Кардашян обаче не показва да се вълнува от мнението на когото и да било извън вероятно най-тесния й семеен кръг. Както и следва да бъде за всеки създател на бизнес за 3,2 милиарда долара. 

Харесвана или не - Ким и SKIMS продължават да набират популярност благодарение на кампании с участието на известни личности като талантливата SZA и изгряващата Ice Spice. Усилията на Ким укрепват позицията на марката като лидер в модната индустрия.

More Celebrities