Следва

Риана и A$AP Rocky гости на Фарел Уилямс и дебюта му в Louis Vuitton

Неймар и гаджето уточниха условията при евентуална изневяра

31-годишният нападател на френския футболен клуб "Пари Сен Жермен" Неймар и приятелката му, 29-годишната блогърка Бруна Бианкарди, са се договорили за условията, при които играчът може да й изневери

Celebrities преди 10 месеца

Според Daily Mail, Неймар винаги трябва да използва презерватив и също така му е забранено да целува момичета по устните. Основното условие е връзката да е тайна (явно за да се избегне ненужното внимание). Изданието твърди, че футболистът е свободен да флиртува и да прави секс с други жени, въпреки връзката с бразилския модел. Дали това споразумение работи в обратна посока и при какви условия Бианкарди може да смени Неймар, не се съобщава.

През април стана известно, че Неймар и Бианкарди очакват дете. Спортистът се грижи и за 12-годишния Дейви Луки от бившата си приятелка Каролина Дантас.

В интервю за SporTV през 2015 г. Неймар каза, че иска да даде на Дейви брат или сестра и говори за желанието си да намери партньорка, с която да се установи и да изгради семейство. "Бих искал да срещна жена, да се оженя и да имам деца. Това е, за което винаги говоря с приятелите си. Мечтая да се оженя в църква... и да прекарвам всеки ден до децата", каза той.

Бруна е модел и инфлуенсър, който си сътрудничи с Louis Vuitton, Off-White и Balmain. Тя има пет милиона последователи в Instagram и над 360 000 - в Tiktok. Съдържанието на Бианкарди е предимно на теми мода и красота. Романсът между Бруна и Неймар стана известен през април 2022 г., когато момичето сподели снимка, на която тя и футболистът, заобиколени от приятели и семейство, празнуват нейния рожден ден. За известно време двамата бяха разделени (според слуховете, поради изневяра на футболиста), но след това се събраха отново.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.