Следва

Моника Белучи за Тим Бъртън: „Обичам го“

„България Еър“ с трети неделен полет до Варна през лятото

Пътниците на националния превозвач могат да се възползват от допълнителен вечерен полет при планиране на своята морска ваканция

Life преди 5 месеца

През активния летен сезон за максималното удобството на пътниците си „България Еър“ добавя допълнителен полет по вътрешната линия между София и Варна.

Третият неделен полет FB975/6 ще се изпълнява в периода от 02 юли до 27 август. Удобното разписание с час на излитане в 19:30 от столицата и връщане от Варна в 21:00 ч. ще зарадва всички пътници избрали морския бряг за летния им отдих.

С „България Еър“ топлият пясък и морският бриз са на по-малко от час разстояние, а неделя вечер е подходящ момент за прибиране след уикенд край вълните или начало нова лятна ваканция с гледка към морето.

Авиокомпанията предлага и още 2 опции за пътуване до дестинацията в неделя - с тръгване в 15:30 ч. от София и връщане от Варна в 17:00 ч., както и късен полет, излитащ от София в 20:30 с обратно връщане от морската столица в 22:00 ч.

Цените за еднопосочно пътуване до слънчевата Варна започват от 50 евро в икономична класа, като билетът включва ръчен багаж до 10 кг., дамска чанта или лаптоп, безплатни напитки и шоколадче на борда, както и безплатен check-in 24 ч. преди полет.

Националният превозвач предлага на своите пасажери увеличени честоти и удобно полетно разписание през целия летен сезон, за да гарантира максимална свързаност между дестинациите и оптимални възможности за планиране на свободното време. Благодарение на подобрените функционалности на сайта пътниците имат бърза и лесна опция за заявка на допълнителен багаж и избор на място в самолета онлайн. Повече информация относно всички предлагани допълнителни услуги можете да намерите ТУК.

More Life

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 7 часа

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 4 часа

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата