Следва

Летен хороскоп 2023 - Овен

Всички носят: бельо, вместо друго

На сватба или на лежерна разходка из вечерен Ню Йорк - семейството Кардашян-Дженър събира погледите с модните си избори, но далеч не са само те това лято

Celebrities преди 9 месеца

Пренасяме се в не много далечната 2021 година, когато Кендъл Дженър предизвика сензация, носейки дръзка рокля Mônot с кръстосани изрязани части на сватбата на приятелката си Лорън Перес. Въпреки че супермоделът изглеждаше ослепително, изборът ѝ разпали онлайн дебат: какво е подходящото облекло за гост на сватба? И докато споровете все още продължават, сестрата на Кендъл - Ким Кардашян - надмина усилията ѝ с още по-нестандартна визия на сватбен гост (вижте още: Нова луксозна сватба - булката е Лорън Перес, първата приятелка на Кендъл Дженър и Бела Хадид).

Миналия уикенд, на сватбата на приятелката й Стефани Шепърд в Бевърли Хилс, звездата от "The Kardashians" облече поразителен тоалет, който не оставя много на въображението. Изцяло черната визия на Ким се състои от сутиен и бельо, комбинирани с откровено изрязана кадифена макси пола на Alaïa. За финален акцент, Ким заложи на любимите си прозрачни сандали, този път дело на Manolo Blahnik. Визията ни кара да се колебаем дали действително ни харесва, но не можем да спорим, че на Ким този стил ѝ отива.

Не искаме да отвличаме вниманието от Ким, но след като говорим за визии, включващи бельо, не можем да подминем и сестра ѝ - Кендъл. Напоследък Дженър излиза извън зоната си на комфорт и често избягва панталоните, когато създава модните си тоалети. Например, на тазгодишната Met Gala, супермоделът се появи на червения килим с нестандартно боди с пайети от Marc Jacobs, а тоалетът ѝ за афтърпартито не изоставаше от зададения вече тон.

Последният летен избор на Кендъл затвърждава пристрастието ѝ към визиите без панталони. През изминалите дни супермоделът обра овациите в Ню Йорк с аутфит с подчертано американски привкус. Визията се състои от бяла риза с копчета, комбинирана с огромно тъмносиньо яке. Кендъл допълни тоалета с елегантен чифт черни кожени мокасини от The Row, черна кожена чанта през рамо, слънчеви очила с квадратна рамка, малки сребърни обеци и тъмносиня бейзболна шапка на New York Yankees.

В колекциите за пролет/лято 2023 г., които не само са достъпни в магазините по целия свят, но и част от тях имат чудесни намаления, наблюдаваме тенденцията за носене на бельо като връхна дреха. Модни марки като Miu Miu, Prada, Dior, Coperni и дори неотдавнашното ревю на Jacquemus във Версай показаха много варианти на тази тенденция. Така че ви съветваме да изпробвате бельо тренда през топлите летни дни. За по-студените ще поговорим допълнително.  

More Celebrities