Следва

Летен хороскоп 2023 - Телец

Летен хороскоп 2023 - Овен

Какво лято да очакват най-решителните сред нас, под и над завивките

Astro преди 9 месеца

Лятото на Овните ще възстанови в известна степен така важния баланс в ежедневието. И все пак, повечето от времето ви ще отива за за работа и активност, отколкото за почивка и забавления. Спрете да пренебрегвате себе си и просто си купете билет към сезона на хубавите емоции. Направете го като казвате по-рядко „да“ на всяка молба за помощ. До 10-ти юли бъдете по-решителни отвсякога в изграждането на лично пространство, на което дръжте отчетливо, непозволявайки на околните да го пристъпват (вижте още: "Годишен Хороскоп: Овен").

Любов: от няколко седмици насам Марс и Венера, разгорещени от тригона си, гарантират разпалена страст и интензивни чувства. Обещание за силен старт на сезона, който се очертава специален и твърде интересен. Желанието за любов е особено силно до средата на юли, след което ще изберете да се посветите на нещо друго. Ако сте необвързани: на 23-ти юли очаквайте някой да промени вече взето решение и да поиска да се върне назад.

Работа: От средата на юни Сатурн забави и възпрепятства определени процеси, които ще изискват повече време и внимание, за да бъдат завършени. И все пак юлските Луни имат какво да ви предложат. Вероятно сте усетили интензивно тази на 3-ти, която впряга силни енергии, за да ви помогне да разберете по-добре възможностите пред вас, причините за някои склучвания и неслучвайния, както и важността на разстоянията. Не бързайте. Есента ще реши всичко.

Летен съвет от нас: Първият ден на август е вашият ден това лято - седнете на спокойствие, насладете се на мига, направете честна равносметка и визуализирайте мечтите си - цялата вселенска енергия ще е на ваша страна в този ден. 

More Astro