Следва

Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли на снимачната площадка на "Дедпул 3"

Мат Деймън с дъщерите, Килиън Мърфи и Емили Блънт - премиерата на "Опенхаймер"

В Париж се състоя премиерата на най-ожесточения съперник на "Барби" във филмовата вселена това лято - "Опенхаймер" на режисьора Кристофър Нолан

Celebrities преди 9 месеца


Мат Деймън с дъщерите си

Дългоочакваният филм, за който можем да обещаем, че е ще е шедьовър, бе представен на публиката от главните актьори Килиън Мърфи, Емили Блънт, Мат Деймън и Робърт Дауни Джуниър. Мат се появи на премиерата в компанията на дъщерите си: 17-годишната Изабела, 14-годишната Джия и 12-годишната Стела. За да го подкрепи дойде и доведената дъщеря на актьора, дъщеря на съпругата му Лусиана от първия й брак, 24-годишната Алексия.


Килиан Мърфи 


Емили Блънт


Мат Деймън с дъщерите си


Мат Деймън


Робърт Дауни Джуниър


Кристофър Нолан


Дъщерите на Мат Деймън 

Лентата разказва историята на американския физик Робърт Опенхаймер, чиято лаборатория разработва атомната бомба по време на Втората световна война. Базиран е на книгата от 2006 г. „Американски Прометей: Триумфът и трагедията на Дж. Робърт Опенхаймер“ от Кай Бърд и Мартин Дж. Шеруин, която има награда Пулицър.

Режисьор е изключителният Кристофър Нолън, 53, а датата на премиерата е /не/случайно избрана да съвпадне с тази на другия очакван блокбастър на Лято 23 - "Барби" с Марго Роби и Райън Гослинг. Става дума за 21 юли.   

More Celebrities