Следва

Летен хороскоп 2023 - Стрелец

От Брад Пит през Даниел Крейг до Том Хидълстън и кралските особи на мъжкия финал на Уимбълдън 2023

В случай, че сте пропуснали - следва гледка за историята. Припомняме, че снощи в Лондон се проведе финалът на турнира Уимбълдън, който се превърна в почти 5-часов триумф на мъжеството, амбицията и атлетизма, с леко преимущество в края на испанеца Карлос Алкарас пред сърбина Новак Джокович  

Celebrities преди 9 месеца

Невероятният спектакъл бе наблюдаван с отчетлив и напълно оправдан интерес от половината звезди от света на шоубизнеса в планетарен мащаб, както и от поне половин дузина кралски особи. На трибуните места с отлична видимост бяха заели Принцът и Принцесата на Уелс с две от децата си, принц Джордж и принцеса Шарлот, Брад Пит, Гай Ричи, Андрю Гарфийлд, Даниел Крейг със съпругата си Рейчъл Вайс, Том Хидълстън, Идрис Елба, Ариана Гранде, принцеса Стефани на Монако и много други. На мача се появи и испанският Крал Филип VI, непридружен от съпругата си Летисия или някоя от дъщерите им, но достолепен и национално горд.   


Брад Пит и Гай Ричи


Рейчъл Вайс и Даниел Крейг


Принц Уилям, Принц Джордж, принцеса Шарлот и Принцеса Катрин 


Том Хидълстън


Ариана Гранде и Андрю Гарфийлд


Крал Фелипе VI


Хю Джакмън и съпругата му Дебора Лий-Фърнес 


Карлос Алкарас


Карлос Алкарас и Новак Джокович

Световното първенство по тенис, както самите англичани предпочитат да наричат турнира Уимбълдън, бидейки най-старият и най-престижният в света, завърши с победа на Алкарас в последния, пети сет. Джокович реагира емоционално на поражението си и поплака, а моментът беше изключително мил, защото Ноле се разплака, обръщайки се към невръстния си син на трибуните: "Съжалявам, че те разочаровах. Благодаря ти за подкрепата, благодаря ти, че си тук", каза на детето големия Джокович, а трибуните полудяха. Тенисът наистина е велика игра за много големи мъже. Респект! 

More Celebrities