Следва

ЧРД, Меган Маркъл, с 42 много малко известни факти от бурния й живот

55 милиона за хората, без които не можем: жестът на Тейлър Суифт обиколи света

Жестът на звездата обиколи света 

Celebrities преди 8 месеца

33-годишната музикална звезда раздаде бонуси на обща стойност 55 милиона долара на всички хора, работили рамо до рамо с нея на турнето й The Eras. От шофьорите на камиони през хореографите и танцьорите до озвучителите... всички, до последния човек във веригата на сложната и отговорна организация, получиха щедри парични награди от мис Суифт.   

TMZ съобщи, че преди шоуто си в Санта Клара този уикенд тя е раздала по 100 000 долара на шофьорите на камиони, които е наела. Баща й е човекът, който лично е раздал чековете на 50-те шофьора, придружени от лични ръкописни писма от Тейлър.

„Невероятно е, че направихте това. То означава много за нашите служители, защото е голямо признание за техния труд и отдаденост“, каза шефът на компанията, за която работят шофьорите.

Носителката на "Грами" стартира турнето си през март тази година в Глендейл, Аризона, а концертите й, освен препълнени с фенове, са посетени от стотици звезди от нейния собствен калибър, сред които Пол Ръд, Джиджи Хадид, Рийз Уидърспуун, Дрю Баримор, Майлс Телър и др.  През юни Тейлър обяви, че през 2024 година предстои нов етап от "Ерите" - очакват ни "много" дати, по собствените й думи, в Европа, Азия и Австралия. 

More Celebrities