Следва

Повдигаме завесата: детайлите около предстоящия филм на принц Хари и Меган Маркъл

Обичта на известните: Хайди Клум и Том Каулиц пак на Капри

Разкошната 50-годишна Хайди и нейният съпруг, 33-годишният Том Каулиц, отбелязват годишнината от сватбата си на италианския остров Капри

Celebrities преди 8 месеца

Двойката пристигна в Италия преди дни, а супермоделът скоростно сподели снимки от ваканцията в Instagram.

На свежите снимки 50-годишната Хайди позира в цял бански на цветчета от Magda Butrym с цена 450 лева, съчетан със слънчеви очила в кафяв нюанс. Междувременно моделът с фантастично тяло демонстрира още няколко чифта оскъдни бикини.

Двойката празнува четвъртата годишнина от сватбата си, наслаждавайкии се на активна почивка - това мотопеди,, това лодки и пр., и релаксирайки в местните ресторанти. "Толкова съм влюбена в теб, Том Каулиц. Честита годишнина, скъпи", написа германската хубавица към снимката със съпруга си.

Романсът на Хайди Клум и Том Каулиц започна през 2018 г. и се разви скоростно. В края на същата година двойката обяви годежа си, преди да се ожени тайно няколко месеца по-късно . Двойката организира сватбено тържество през август 2019 г. на любимото си място, остров Капри, на известната яхта Christina O и с голяма група приятели. Именно на този кораб някога са се състояли сватбените тържества на Грейс Кели и принц Рение III и на Жаклин Кенеди и Аристотел Онасис, а сред гостите са били Уинстън Чърчил, Мерилин Монро, Марлене Дитрих и много други.

За манекенката това е трети брак - преди да кажее Да на музиканта, тя бе омъжена за фризьора Рик Пипино и за певеца Сийл. Том пък има предишеен брак с модела Риа Зомерфелд, от 2015 до 2018 г. От предишните си връзки Хайди Клум има четири деца (три деца са родени от Сийл, а другата дъщеря, Лени, е от Флавио Бриаторе, но е осиновена от Сийл). Том няма деца.

More Celebrities