Следва

Chanel Watch и Лили Роуз Деп: елегантност до последния чарк

Хидратацията е на мода или Зендая за Smartwater

Задължително ще се хидратираме (още повече) след тази кампания 

All fashion преди 8 месеца

Зендая отново ни изненадва и отново стои чудесно - този път с участието си в кампанията на Smartwater за 2023 година. И ако се чудите каква е тази кампания, ами просто е, рекламира марка вода. Но освен това дава път и на петима изгряващи модни дизайнери: Чет Ло (Chet Lo), Конър Айвс (Conner Ives), Ди Петса (Di Petsa), Ненси Доджака (Nensi Dojaka) и Аарон Еш (Aaron Esh).

Чистотата на водата служи като вдъхновение на дизайнерите. Те въплъщават една от природните стихии в нестандартни творения, чиято плавност и изяществото перфектно прилягат на Зендая. Например, Ди Петса създава драпирана бяла рокля с волани и разрез в областта на корема - метафора за нежното течение на животворната вода (вижте още: We Love: флирта с живота на Зендая, Ан Хатауей и Bvlgari).

Ненси Доджака от своя страна използва мини рокля с плисирана пола и дълбоко деколте в наситено синьо, за да пресъздаде енергията и дълбочината на стихията. 

Тазгодишната кампания на Smartwater е празник на творчеството, в който водата се превръща в извор на вдъхновение, а модата тече в съвършена хармония с околния свят. И с нас. 

More All fashion