Следва

Истории от живота: Тото Кутуньо, любовта с Карла, извънбрачното дете, трагедиите и огромния успех

Принцеса Шарлийн ще живее в Швейцария, срещите със съпруга - "по график"

Принцеса Шарлийн от Монако отскоро живее постоянно в Швейцария, а срещите със съпруга й, принц Алберт II, са „единствено по график“

Celebrities преди 8 месеца

Както се съобщава от колеги в западния печат, 45-годишната Шарлийн е прекарала част от  лятото в пътуване на луксозна яхта с 65-годишния си съпруг и осемгодишните им близнаци Жак и Габриела, но след това не се е върнала в двореца и е предпочела да живее в чужбина.

Източник, близък до двойката, каза пред френския вестник Voici, че бившата олимпийска шампионка по плуване и синът на Грейс Кели само дават вид, че са двойка. Уточнява се, че Шарлийн е обещала да се връща в Монако за официални церемонии, освен това й е позволено да вижда децата си по-често.


Истории от живота: Алис Монакска, забравената принцеса, чийто живот днес се преповтаря в този на принцеса Шарлийн


„Алберт и Шарлийн вече са просто добри партньори, редуват се да се грижат за децата“, твърди друг източник пред германския вестник Bild.

През 2021 г., след пътуване до Южна Африка, Шарлийн се разболя тежко и прекара 10 месеца далеч от семейството си. Малко след като се върна в Монако, тя отново влезе в болнично заведение за лечение. Тогава принц Албер официално обяви, че съпругата му е "депресирана" и "неразположена". Както стана известно, Шарлийн се е лекувала в частна клиника в Швейцария, специализирана в лечение на нервни разстройства. Според съпруга й, тя сама е взела решението да потърси специализирана помощ, разбрайки, че „не може да се справи с официалните задължения, семейния живот и живота като цяло“.

След окончателното завръщане на Шарлийн в двореца мрежата не просто заподозря, а директно диагностицира проблеми в брака на двойката: на всички официални снимки принцесата изглеждаше тъжна, усмивката й - изключително трудна за имитация. Принцът отрече проблеми в семейството, приписвайки ситуациите на здравето на жена си(вижте още: "Нещо като усмивка: Шарлийн придружи Албер II, протоколни снимки с внушение").

Съвсем наскоро, припомняме, Voici съобщи, че Шарлийн и Алберт са сключили споразумение, според което принцът се задължава да плаща на съпругата си за съвместните им официални излизания.

Принц Алберт и принцеса Шарлийн сключиха брак през 2011 г., а през 2014 г. двойката се сдоби с близнаци – принцеса Габриела и принц Жак.

С името на Алберт са свързани многобройни скандали: редовно е подозиран в изневери, освен това има две извънбрачни деца, родени преди брака му с Шарлийн. Наскоро се разчу и за корупционен скандал, свързан с близкия кръг на принца.

More Celebrities