Следва

Съвършената визия за двама, Пролет 2022: Меган Фокс и любимият

Принц Албер ще плаща по 12 милиона евро годишно на принцеса Шарлийн да изпълнява кралските си задължения

Принц Албер II от Монако ще плаща на съпругата си, принцеса Шарлийн, 12 милиона евро годишно, за да излиза с него и да изпълнява кралските задължения, създавайки по този начин усещане за стабилен брак, съобщава френското Voici.

 

 

Celebrities преди 2 години

Става въпрос за подписването на поверителен договор между съпрузите, в който се казва, че Албер ще плаща на Шарлийн въпросните 12 милиона евро годишно, в замяна на което тя се задължава да се появява на официалните събития заедно с него и наследниците на трона, и да участва в живота на знатното семейство от Монако. 

Информацията на изданието бе потвърдена и от друга медия - Paris Match Belgium, която също съобщава за доста впечатляващите суми, които принцът е плащал (вероятно) и ще продължи да плаща на съпругата си за съвместните им публични изяви.

Според медиите договорът бил необходим на принцесата, за да бъде финансово независима от съпруга си. В съответствие с условията му, принцесата трябва да се яви на Гран при Формула 1 и Благотворителния бал на розите до края на тази година. 

От двореца все още не са коментирали информацията.

Принцеса Шарлийн и принц Алберт са женени повече от 10 години, но според слуховете бракът им не може да се нарече щастлив. Тези слухове бяха подхранени и от последните събития: дългото отсъствие на принцесата от двореца, както и последните й снимки, на които според мнозина тя изглежда уморена и дори изтощена. Самият принц Алберт отрича наличието на проблеми в брака.

По-рано принцеса Шарлийн за първи път от много време се появи редом до съпруга и децата си, близнаците принцеса Габриела и принц Жак. Преди това принцесата не се бе появявала публично - според представители на двореца тя е била на дълго лечение в Швейцария. Преди това Шарлийн прекара около 10 месеца далеч от семейството, тъй като се разболя сериозно по време на пътуването си до Южна Африка и претърпя няколко операции .

More Celebrities