Следва

Новата мадам Уест - като старата мадам Уест

Ирина Шейк, Брадли Купър, споделени мигове и топлес

Някои ваканции просто се получват...

Celebrities преди 9 месеца

Ирина Шейк сподели социалните мрежи снимки от съвместна ваканция си ваканция с бащата на дъщеря им - холивудският красавец Брадли Купър. Чуденките относно заедно ли са или не са в любовен план двете звезди, заваляха от всички краища на света. Очевидната причина? На един от кадрите Ирина държи ръката на Брадли(вижте още: "Хубавата страна на бившите връзки: Ирина Шейк и Брадли Купър щастливи на разходка"). 

Мисис Шейк всъщност публикува цяла поредица снимки, на част от които позира топлес, леко странно заобиколена от камъни. Зад обектива очевидно е Брадли, факт, който Ирина не изтъква директно, но намеква за това, подписвайки публикацията си със загадачната фраза: „Каменно лято, снимките са на LB“. Феновете дешифрираха: LB - инициалите на героя на Купър в новия му филм "Маестро". Актьорът влиза в ролята на прочутия композитор Ленърд Бърнстейн(вижте още: "Брадли Купър и обожаемата Леа в тематичен парк в Париж").


 

More Celebrities

"Карма за Бритни": големите скандали в живота на Джъстин Тимбърлейк

Celebrities преди 2 дни

„Това е карма“ - с тази констатация реагират масово на ареста на Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние. Когато стана известно за проблемите му с алкохола, всички си спомниха как певецът даваше съвети по този въпрос на бившата си приятелка Бритни Спиърс и като цяло всичките му неприлични действия. 

Сълзи в очите на I am: Celine Dion

Celebrities преди 4 дни

Селин Дион направи рядка, но значима публична изява. 56-годишната певица, която се оттегли от сцената, след като беше диагностицирана с неизлечим рядък синдром, сега отново е в светлината на прожекторите, за да популяризира документалния си филм I Am: Celine Dion.