Следва

Технологична есен – джаджите, които подобряват живота ни

Fashion Forward: Huawei Watch GT 4, незаменим

Неусетно, но паметно, както се случва в живота, пускането на пазара на Watch GT 4 този септември отбелязва 10 години от старта на гиганта Huawei в сферата на мобилните устройства за носене. Обичаме тези джаджи, украсяващи китките ни, защото еволюират с нас, защото пулсират с радостите и тревогите ни, и защото се разхубавяват все повече с всяка следваща година, точно като нас... 

All About Life преди 7 месеца

Когато решихме да сменим смарт часовника си с чисто новия Huawei Watch GT 4, установихме, че треперим от удоволствие при допира до новото изобретение. Фин, изящен, отзивчив, много модерен и супер класически едновременно, новият смарт часовник, в продажба от този месец, е съвършеният спътник в ежедневието, не само на един моден редактор, а на абсолютно всеки, който има вкус към живота с всичките му малки и големи радости.

Представена на пищно събитие в Барселона на 14-ти този месец, новата гама часовници, обединена под достатъчно ясното "Fashion Forward", идва, за да демонстрира, че за Huawei повечето е повече, обратно на възприетото в други сфери на стила less is more, от което шикът и елегантността ни най-малко не страдат, а точно обратното. И другото много важно уточнение - GT 4 на HUAWEI работят в тотален синхрон с абсолютно всеки телефон - iPhone, с Android и пр., без никакви ограничения спрямо техниката, която ползвате (дребен факт, който не важи за повечето от другите представителии в сегмента).   



Извеждаме новия си часовник на кафе и сладкиши, за да го запознаем с битието си на градски същества от динамичен вид. София ни е Манхатън, малко нещо Кари Брадшоу сме, здрави, силни, модерни и отлично стилово оборудвани. Разказваме.


Шест модела от новата серия HUAWEI WATCH GT 4 стъпват на българския пазар в комплект с безжични слушалки FreeBuds SE 2


Много красив!

Абсолютно класически като форма и дизайн, Huawei Watch GT 4 е перфектен като аксесоар, предполагащ множество и рразлични стилови съчетания. Fashion Forward е най-перфектно имплемнтираният във вещ слоуган, който сме срещали напоследък. Този пълен с екстри приятел е отличен за носене с абсолютно всичко в гардерба, вкл. послединте трендове за Есен 2023. Оптимален за тенденцията "тих лукс" с финия си, тънък циферблат и елегантна стоманена каишка, които са точно в десетката на часовникарската топ класика. Също толкова подходящ за другата голяма тенденция на сезона - "масло и мляко" или всичко в приглушената гама на розово-бежовото. Както и за може би най-любимия ни тренд, поради неговата секси небрежност: "До супермаркета съм" - този часовник няма нищо против да го съчатаем с мекото долнище на анцуг, обемното кашмирено палто и кецовете, и да го разходим, ако искаме, и до другия края на света, нищо, че изглежда, сякаш сме тръгнали до близкия магазин. Всъщност перфектно изчислената геометрична естетика на GT 4 е това, което го превръща от просто много добър технологичен аксесоар в супер елегантно бижу.

Тук е моментът да прецизираме, че, въпреки че нашата голяма любов е този, който снимаме и за който разказваме - с металната каишка, в гамата има мъжки и дамски варианти, които харесваме почти еднакво. Huawei Watch GT 4 46 мм има осмоъгълен дизайн, излъчващ сила и здравина, като за господата е налице и моделът Rainforest Green GMT, чиято текстилно-силиконова каишка е изработена от рециклирани материали, а корпусът е с двуцветен пръстен, специално разработен за активно следящите времето в две часови зони. Предлага се и бизнес модел със стоманена интегрирана гривна, който по нищо не отстъпва на класическите часовници от луксозния сегмент. Невероятните 14 са дните, в които батерията на тези часовници издържа без зареждане (респективно седмица за 41-милиметровите).   

От по-нежните предложения, личният ни фаворит е класическата метална верижка, изработена от двуцветна стомана и именуванаа с лаконичното "Silver", но харесваме и "Light Gold", вариантът в бледозлатна миланезе плетка, а също и "White" - другото класическо бижу в колекцията, украсено с бяла каишка от мноого нежна лицева кожа.  

Грижи се за нас!

Отдавна залепнали като с магнит за възможността джаджите ни да се грижат за нас и здравословното ни битие, продължаваме да сме отявлени фенове на купчината функции, следящи съня, движението, поетите калории и всички други аспекти на живота ни. Huawei Watch GT 4 идва с вграден алгоритъм с изкуствен интелект, който ефективно и надеждно проследява всяка наша стъпка през деня. В реално време следим сърдечния си ритъм чрез TruSeenTM 5.5 - изумителната система прецизно анализира промените в биенето на сърцето по време на тренировка и при изпълнение на ежедневни задачи (също и при емоционален интензитет от всякакъв вид - влюбване, разлюбване и прочие, както ще видите сами).

Другото, което обожаваме - Huawei Watch GT 4 има TruSleep™ 3.0, функцията, която следи циклите на съня и ни дава възможност да проследим не само кога заспиваме и се събуждаме, но и какви фактори влияят на качеството на съня ни и как.

Menstrual cycle management 3.0 пък е в състояние да предвиди началото на менструалния цикъл, както и да изчисли датата на овулацията! чрез интелигентен анализ на физиологичните показатели като сърдечен ритъм по време на сън, телесна температура, честота на дишане и други.

Незаменим за фитнес!

Huawei Watch GT 4 променя фитнес изживяването при смарт часовниците, въвеждайки подобрени Activity Rings, изцяло новото приложение Stay Fit и усъвършенстваното GNSS проследяване.

Чрез Activity Rings можем да следим ежедневната активност, изгорените калории и времето, прекарано в движение. За да ни стимулират да се движим повече и да водим по-активен начин на живот, Huawei добавят и система за медали, която награждава фитнес постиженията и, още мъничко усилие, поставените лични рекорди.

Фаворитната ни функционалност? Huawei Watch GT 4 идва с чисто новото си приложение Stay Fit, чрез което всеки може да управлява приема на калории, до последната - хапва ви се вкусно, трудно устоявате, нямате насита - Stay Fit дискретно и приятелски намига в тези случаи, за да ни подскаже, че поддържането на баланса между здравословното хранене, изгорените калории и подходящите физически упражнения е не само важно, но и напълно по силите ни. 

Удобен до невероятност!

Huawei Watch GT 4 е часовникът на амбициозните жени, които предпочитат животът им да е съставен от движение и случки, а не от твърде много почивка и сладки спомени, и които обожават да правят по 3-4-5 неща едновременно. Той е, без грам преувеличение, незаменим личен асистент, който ни помага да движим хиляди неща с едно докосване от китката - сменяме музиката в колата, проверяваме имейлите, съобщенията и обажданията без дори телефонът да е около нас. Всичко, което ни трябва, или би могло да ни потрябва, е на китката ни (включително микрофон и високоговорител, като освен да приемаме обаждания, можем и да набираме).

Huawei Watch GT 4 e труден за детайлен разказ. Твърде жив, твърде реактивен, той е много повече приятел, отколкото техно придобивка от висок порядък, каквато всички имат. Той е любящ, дискретен и грижовен, и не защото мери количеството кислород в кръвта ни, температурата на кожата или нивото на стрес, нито защото във всяка секунда е в състояние да ни покаже в коя лунна фаза сме. Той умее да погали, да прегърне и да призове към справяне. Неща, които жените ценим безкрайно. Твърди го и едно от рекламните лица на линията GT 4- глобалният инфлуенсър и фитнес и лайфстайл коуч Памела Рейф: "Жените използваме смарт часовници два пъти повече от мъжете. Горда съм, че съм част от тази статистика", казва Памела, чиято ръка украсява същият Lady Watch GT 4. 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.