Следва

„Най-трудният момент“: Виктория Бекъм за аферата на Дейвид, която разтърси брака им

Риана на романтична среща с A$AP Rocky за ЧРД

Супер сладки, Риана и A$AP Rocky отпразнуваха рождения ден на рапъра с романтична вечеря в Ню Йорк

Celebrities преди 7 месеца

35-годишната певица и рожденикът, от 3 октомври също на 35, бяха заснети на влизане в ресторант Carbone, нежно хванати за ръка и в отлична физическа и стилова форма. Тя - в черен клин, корсет от тюл, копринено кроп яке и ефектни бижута, той - спортно-елегантен в трудна за описване, но приятна за гледане модна комбинация, изпълнена в очевидна кореспонденция с личното виждане на звездата за стил. Правят впечатление сложната фризура на мама Рири, допускаме, че върху богато орнаментирания висок кок се е трудил първокласен фризьор и то в продължение на часове, както и неговота розова Bottega Veneta, която подозираме, че всъщност е нейна. ЧРД романтиката е в много снимки тук >    

More Celebrities

Кан 2024: красота на червения килим, от Dior и Chanel, но не само

Celebrities преди 2 дни

Стилът на най-големите международни звезди е главният герой на Montée des Marches. Филмовият фестивал в Кан 2024 беше открит на 14-ти май, а галерията ни обобщава, ден след ден, най-добрите визии, забелязани на червения килим дотук.  

Кан 2024: червеният килим в първата фестивална вечер

Celebrities преди 4 дни

Снощи в Кан бе открит най-престижният филмов фестивал в света. Актьори, модели и светски личности излязоха на червения килим в пълна стилова готовност, мерейки елегантно модни мишци, и сред тях: Ева Грийн, Хайди Клум, Джейн Фонда, Хелън Кристенсен, Леа Сейду, Луи Гарел, Жулиет Бинош, Еманюел Беар, Тейлър Хил, Роми Стрийд и много други.